....jag inte gjort ett smack. Jag gör inte så mycket nu heller. Är förpassad till soffan med ett glas rött. I köket förbereds nyårsmiddagen och mitt enda uppdrag är att hålla mig undan. Jag gillart! :-) Det här är ett nyår precis i min smak. 

Jag ser att det redan smälls av raketer i horisonten. För tidigt kan jag tycka. Men det räcker nog och blir över på tolvslaget ändå. Brukar ju alltid gå över styr det där men jag ser fram emot det. 

Gott nytt igen! Och tack Eva för din fina hälsning. 

X

Haha! Pappa är i Italien och textade precis. Han har hört av sig varenda dag nu sen de åkte och undrar hur det går för mig på jobbet. Hade glömt det, men minns nu från i somras att han vill att jag hör av mig varenda gång jag landar efter en flight. Ha ha ha! Det kommer att bli ett jävla textande framöver eftersom jag kan ha upp till sex flighter per dag på nya jobbet. :-) 
Ja ha, då var den här, årets sista dag. Det känns märkligt. Det har gått fort 2013. Det känns som om det var igår jag stod och lockade håret inför nyårsfesten förra året. Mycket har hänt och det har varit ett bra år. Jag har gått igenom telefonen och tittat på bilder och tänkte dela dem med er. Ni som följt mig har ju redan sett dem, men ni får hålla till godo ändå. :-) 
 
Året började med nyår. Vi var ett härligt gäng som var bjudna på en fantastisk fest på Enskede Wärdshus. God mat och dryck och massor av fantastiska människor. Mask-tema och jag sprang omkring samma dag för att hitta den perfekta masken. Till slut fann jag den, på Buttericks. Den var perfekt och jag fick massor av komplimanger för den. 

 

Ett par veckor in i januari drog vi till fjällen. Första resan gick till Vemdalen. Eftersom det var så tidigt på året var det svinkallt. -26 grader men det gjorde ingenting. Vi hade en härlig vecka ändå med massor av bra skidåkning och solen sken på oss från en klarblå himmel varje dag. 

Vi var nästan ensamma i backarna och kunde åka upp och ner utan en massa trista liftköer och uppkörda pister. Jag hade hoppats på att vi skulle kunna göra samma resa i år, men jobbet sätter tyvärr stopp för det. 

 

Vi åkte även upp en sväng till Romme med familjen. Gillar Romme. Det är nära och förvånansvärt bra backar för att ligga så långt ner. 

Häng i värmestugan med Agnes.

Jag och Ida gjorde Borlänge en av kvällarna och slogs av hur dyra och äckliga drinkarna var. :-)


Jag började träna där i februari också. Fick ett ryck och satte igång. Tre dagar i veckan gav ganska snabbt resutat. 

 
Och så festade vi en hel del under våren. Hemmafester och häng på stan. Träffade Maria Montazami en kväll på Rose. Vet inte om jag hade tagit en bild på det idag. Tycker att hon känns lite passé. 
 
I maj drog jag till Norge och gick utbildningen till flygvärdinna.Det var bland det värsta och bästa jag gjort i mitt liv åh herregud så härligt det var när vi äntligen var klara! 

 
Och att få komma ut och jobba sen. Magiskt! Jobbet i kabinen var precis min kopp av te och jag njöt varenda sekund.

Dock ogillade jag skarpt att tvingas bo i Norge, så varje ledig sekund åkte jag hem och hängde med familj och vänner. Barnen har såklart varit i fokus. 

 


Vi var ute på landet och badade och solade. Vädret var magiskt sommaren 2013 och solen ville aldrig sluta skina. 

 
I augusti åkte jag och Andreas till Pärnu-Estland. Den absolut bästa resan i mitt liv. Vi hade så sjukt kul! 

 
Drifting, fest, sol och massor av härliga skratt! 


Vädret höll i sig och ända in i oktober kunde man sitta på balkongen och svettas i solen. 
 Jag gick powerwalks runt ön och det kändes som vilken sommardag som helst.
Tjugo grader och sjukt varmt! 

Jag la mig under kniven där nån gång i slutet av oktober också. Som jag väntat på det! Det gick bra men det var en lång uppförsbacke tillbaka sen. Hade ont länge och fick knapra piller i veckor. 

 

Ja och så fyllde jag trettiofem. Det ska ju vara nån form av milstolpe och vi firade i dagarna fyra. Härligt att bli så uppvaktad av nära och kära! <3
 
Jag började på ytteligare ett nytt jobb. Höll ut en månad innan jag höll på att dö av tristess :-)
 
December innebar ännu ett nytt jobb och ganska slitsamma dagar. 

 

Nu när jag är i hamn med alla projekt känner jag att jag ska njuta av det jag åstakommit. Jag ska ta vara på ledig dagar och göra det bästa av den tid jag har. 2013 kände jag att jag hela tiden jagade efter något. Jag sökte hela tiden nånting bättre och jag tror att det är lite så jag är som person. Som jag skrev igår så ska jag verkligen försöka landa där jag är nu, men redan i går kväll kom jag på mig själv med att klicka omkring för att se vad som fanns. Det är inte friskt. Jag undrar hur många jobb jag har haft. :-)
 
Jag kommer inte att lägga några nyårslöften. Det håller ändå inte så det är bara meningslöst, men jag kommer att försöka tänka på vissa saker. Mer sådär i mitt eget huvud. Jag har dessutom satt upp en del mål som jag ska jobba för att nå. Jag vill inte berätta om dem, för då blir det bara jobbigt i fall jag inte skulle nå dem, så jag berättar om dem när jag nått dem istället :-) 
 
Ikväll blir det ett stillsamt firande. En enkel middag här uppe på sexan, lite bubbel på tolvslaget på balkongen till fyrverkerierna som kommer vara fantastiska att se härifrån. Precis i min smak. Jag kände ju för nån vecka sen att jag ville fira på samma sätt som förra året, men efter att jag jobbat några dagar och ska jobba igen på torsdag, känner jag att det blir alldeles perfekt med en hemmamiddag. 
 
Ja men då så. ETT GOTT NYTT ÅR önskar jag er mina fina cybervänner! Jag hoppas ni får en magisk kväll vad ni än ska göra. TACK för att ni följer mig här varenda dag och läser allt skit som jag skriver. Utan er skulle den här bloggen inte finnas. Jag klickar säkert in här mer under dagen men tills dess så får ni ha det så bra! 
  
Puss och Kram <3
 
Herregud vad jag har sovit i natt! Som en baby och jag är så utvilad och pigg nu så jag vet inte vad. Härlig känsla! Jag har precis lämnat sängen och ska laga lite lunch. Sen blir det helt klart en prommis. Vilket väder! Solen gassar och det har vi ju inte varit bortskämda med i det senaste. Att vara i Stockholm har varit som att hänga i Göteborg. Ett grått trist lock har legat över stan så att se blå himmel och sol, balsam för själen! 
 
Jag scrollar FB där man nu kan se sen summering av året som gått. Fokus i mitt  liv har ju varit jobb. Nya jobb hela tiden. Fem för att vara exakt faktiskt. Fem jobb på ett år. Det är ju ett rekord. 2014 får handla om att stanna kvar på de jobb jag har nu. Ha ha! Vi får se hur det går. Jag älskar ju att byta jobb. Även fast det är skitjobbigt att vara "ny på jobbet" så ser jag det som en utmaning. Att lära känna nya människor, lära sig nya saker, testa sina gränser. Jag vill hela tiden utvecklas och gillar inte när jobbet blir "vardag" och jag går dit, gör det jag ska och går hem. Fast fem jobb på ett år... Lite väl mycket kanske :-) Så 2014 planerar jag att jag ska bli bäst på det jag gör istället. Jag ska kunna allt man kan och kunna det i sömnen. Bli fullärd. Vara den som alla vänder sig till för att fråga hur det ska vara. Höga mål jag vet, men varför ska man sätta låga mål, det är ju inge kul. :-)
 
Jag kollar på "Trinny och Suzanna stylar om Kändis Sverige". Alltså, Pandora, Tina Leijonberg och så hon den där Cilla som har den lilla apan på armen hela tiden. Är det det vi har i kändisväg?! Pandora, en hit 93 typ. Tina, Tre Kronor 90....fyra va? Ja och så Cilla, inte direkt känd för en stora massan. Vilket skämt! Och det är ju ett skämt att jag tittar på skiten också. 
 
Jag försöker ladda upp bilder, men det går sådär. Jag fick datorn fixad i julhelgen och nu är ingenting sig likt längre. Ni minns kanske att jag haft problem med minnet macen. Well 8000 bilder var det som låg och tog plats. De är nedladdade på ett USB nu, så det var ju bra. Fyllde genast på med 1500 nya från iPhonen. He he. Men det här att jag inte kan ladda upp några här är inte bra. Måste ringa och ordna det pronto. Visserligen så är appen till den här sidan grym förutom att texten ändrar storlek så jag kan ju blogga från den. Men det går snabbare att sitta med macen. Alltså ett problem som måste lösas. Men det får jag göra sen. Nu vill jag ut i solen! Ser att den snart är på väg ner. Skynda skynda! :-)
 
X