God morgon lördag. Brr va kallt det är idag! Det är alldeles vitt och gnistrande ute. Nu kommer tiden när man väntar på första snön. Det är alltid en speciell känsla när den kommer. Dock verkar det dröja, ser på vädret på GodMorgon-Tv att det ska bli sju grader i morgon. Sjukt. 


Mr. S var uppe med tuppen och drog iväg och fiskade. (?!) Typ sex åkte han. Det är också sjukt. :-) 

Jag ska jobba idag, men börjar inte förrän fjorton, så jag kan ligga kvar och mysa framför tvn ett par timmar till. 


Det var så fint att vakna upp till stjärnor och ljus. Dock infinner sig inte alls den där känslan som man brukar få den här tiden på året. Kanske kommer med julmusiken som jag inte kommer att börja spela förrän på söndag. Man lär ju hinna tröttna på den ändå så det är dumt att börja för tidigt. Jag har en julskiva som brukar gå varm här uppe och i bilen, men nu spelar Lugna Favoriter bara julmusik ända fram till juldagen, så det är ju perfekt. 

Nu presenterar de årets "startfält" i Mello. Det är ju exakt samma artister som alltid är med. Alcazar, Linda B, Sanna Nielsen, Martin Stenmakrt... Gäsp! Jag har alltid varit en riktig Mellofantast, men förra året bojkottade jag skiten.


Det är inte alls samma sak som det en gång var. Nu är det ett jippo som går helt över styr. För mycket. Dr. Alban... Va faan! Kommer inte att titta i år heller. 

Nu tror jag nog att jag ska sova om en stund :-)

X
HA HA HA!! Bilen gick igenom. HUR FAN ÄR DET MÖJLIGT?! Förra året fick jag nedslag på att det var oljeläckage i motorn, men jag behövde inte besiktiga om, men åtgärda felet. Det har jag inte gjort och ändå gick den igenom idag. Ha ha! TACK Carspect! 

När jag var klar med bilen drog jag hem en snabbis och åt lunch, sen åkte jag ut till Forum. Jag shoppade lite nödvändigheter, bl.a. ett magiskt transparent puder på Make Up Store som eliminerar flottiga ansikten. Det är helt genomskinligt och till skillnad från andra puder så funkar det även på mig utan att jag blir helt vit. 


Det är perfekt att ha när jag flyger för då blir jag alltid extra flottig av den torra luften i kabinen. 

Efter Forum, åkte jag in till stan igen och mötte pappa för att få mina däck. Sen åkte jag av nån anledning hela vägen ut till Länna för att byta dem. (?!) Nu är det gjort och bilen är redo för vintern. Skönt. 

Efter en timme(!) i fredagsköer hem igen satte jag igång och adventspyntade här hemma. Nu är stjärnorna uppe och allt är så fint.


Fixade min advetsstake. 


På söndag tänder vi första ljuset. 


Nu ligger jag och väntar på Mr. S. Han slutar egentligen tolv men skulle försöka gå tidigare. Vi jobbar om varandra hela helgen så det kan ju vara mysigt att ses annat än hej och goodbye i dörren :-)

Hoppas ni njuter av en skön fredag. Nu ska jag kolla på en film som precis började. 

X
Jaha, det är nu det kommer. Sitter på Carspect och väntar på att bilen ska bli underkänd i besiktningen. Det blev ett av de här nya ställena som har ploppat upp. Var till min vanliga i Frösunda men de hade tid 25:januari (!!) och det går ju inte, men de var snälla och tipsade mig om det här stället som ligger vägg i vägg med dem och de hade tid direkt. Håll tummarna nu. 


Sen var det meningen att jag skulle hämta däcken hos pappa, men han kläckte ur sig i sista stund att han skulle till Sthlm idag så han tar dem med sig. Tack. Då slipper jag det. Så nu har jag en massa härlig tid över som jag kan använda till några "to do's" som jag har. Allt är slut hemma, ansiktskräm, foundation, hårsnoddar, etc så det blir garanterat en repa till Åhléns och så ska jag lämna in mina stövlar för omklackning. De behövs till uniformen i vinter. Och så ska jag köpa fler av den härliga tröjan från Gina. Lite sånt. Så jag kanske drar till Nacka Forum. Där finns allt under ett tak så det är smidigt. Jag men sen är det fredagskväll och då blir det väl mys. Är ensam ikväll så det blir inget avancerat. Lite vin framför tvn typ. Och glass kanske. :-) 

Charmig bild. Flottig och rund. 

Det är grymt kallt idag. Fingrarna är stela och kalla. Aaaaa! Nu hör jag att han kör in traktorn.... Det här kan aldrig gå vägen.. Den låter ju som en jävla skördetröska. Ha ha!