Ibland tittar jag på Halv Åtta Hos Mig. Men bara om jag börjar på måndagen och vet att jag kan se hela veckan så man får se vem som vinner. :-) Jag gillar det. Men jag skulle ALDRIG kunna vara med i nåt sån där program. För hur jävla äckligt är det hemma hos vissa?! Man ser när de lagar mat vilken brist på hygien de har. Jag tänker mig vad som finns kvar i tex skärbrädorna de använder, hur de hoppat över att tvätta händerna innan de sätter igång, att gräddens bäst före är passerat eller att något är ruttet. Såg nåt avsnitt när en katt gick omkring på bordet som nån hade dukat och slickade på tallrikarna. Äh fy faan va äckligt! Eller som idag, när han som lagar mat har en svart halvmåne under tumnageln. Skjut mig. Nä jag vet, man har ingen koll på restaurangkök heller, men att äta hemma hos en främling, huuuu! Jag ryser bara vid tanken. 

Vi körde Halv Åtta Hos Mig-live förut, jag och tre kompisar. Det var riktigt kul! Jag kom på tredje plats. Det är jag nöjd med. Vi hade en kock med så att vinna var ju uteslutet. Priset var att vi skulle åka på en 24-timmars tillsammans. :-)

Man kanske ska dra igång en omgång till. Det är ju både en kul grej, men också ett bra sätt att planera in att träffas i allas fullspäckade kalendrar. 

X
Jag har lagat chili con Carne. Eller, jag vet inte om det är det egentligen, men jag kallar det för det. Köttfärs, chili, bönor, vitlök, lök. Typ. Starkt blev det och gott blev det. Det första jag ätit idag sen frukost. Hade svårt att klämma in lunchen när jag satt hos frissan. 


Inte ofta jag visar mig ute utan hår...

Jag blev för övrigt mycket nöjd med det nya idag. Det var min gamla frisör som var tillbaka efter mammaledighet och hon vet precis hur jag vill ha det. Tummen upp! Dessutom blev det ju så billigt idag. Tolvhundra pix. Som hittat. 
Jag invigde en av tröjorna jag köpte idag. Jag gillar den. Mjuk, varm och går ner över rumpan. Perfekt till jeans eller ett pat tights och stövlar eller boots. Jag  lämnade tillbaka en av de andra jag köpte. 


När jag provade den här hemma igår så kände jag att den inte var riktigt så där bra som jag tyckte den var i butiken. Dessutom tror jag att det var ganska dålig kvalité, så den hade med all säkerhet blivit förstörd i tvätten. Är väldigt nöjd över att jag bär tillbaka saker. 

Jag har torsdagsstädat också. Skönt att ha det gjort för imorgon ska vi ha "Samkväm på Våning 6" och då vill man ju att det ska vara fint. Och så jobbar jag imorgon så det finns ingen tid för städ då. Det är oklart när jag slutar men jag hoppas jag hinner handla på vägen hem. Tänker mig lite tapas-plock. Och så lär jag väl behöva gå via Boa som farmor säger. Systemet. Inte för egen del för jag ska inte dricka, men de andra. 

Nu ska jag vila mig lite. Väntar på att min doktor ska ringa upp med besked om hur jag mår egentligen. Planar ut på soffan så länge.

X

Ps. Har sett att det blir olika storlek på texten när jag postar inlägg från iPhonen. Oklart varför och jag har ingen aning om hur man ändrar det. Sorry! 

Nu sitter jag här. Det går bra och det går mycket fortare än vad jag trodde att det skulle göra. Jag behövde tydligen inte permanenta mig. Skönt. Ha ha ha. Permanenta. 80-talet ringde och ville ha tillbaka sitt ord. Vem säger permanenta 2013?! Men det heter så. Rakpermanent, eller relax om man ska vara lite internationell. Det var inte så länge sen jag gjorde det tydligen. 

Jag köpte tidningen Amelia som jag sitter och bläddrar i nu. Det är ytterst sällan, eller aldrig faktiskt som jag köper veckotidningar, men idag kände jag för det och det är lite skönt att sitta och bläddra i. Läser att "det händer mer på vår hemsida", men jag gillar att bläddra i en tidning. Det är inte alls samma sak att läsa på nätet. Bladet eller Expressen kan man läsa på nätet för där läser man rubrikerna och klickar endast in på enstaka artiklar för att läsa mer, så det funkar bra att bara scrolla ett flöde. Men en sån här tidning vill man ha kvar. Man vill kunna spara eventuella tips på saker eller kunna ta fram och läsa igen. För jag läser inte alla artiklar och reportage på en gång utan tar de lite pö om pö. Jag gillar det. 

Nu läser jag om en 35-åring som har åtta fosterbarn. Jag har inga barn. Än ;-)

X