Det finns två typer av människor som jag avskyr. De som tycker att de är bättre än andra. Som "bor bättre, har bättre jobb, snyggare kläder, kör bättre bil" etc, än mig. Och som såklart påpekar detta i tid och otid. Jävligt irriterande. Sen finns det de som "aldrig har fel." Om någonting, nånsin. Som kan argumentera in i döden för sin sak och trots att de blir motbevisade så har de inte fel. Det kan göra mig fullkomligt galen! Jag har en av varje i mitt liv. Tjejer såklart. Jag bryr mig ju vanligtvis inte om vad folk tycker och tänker, men de här två personerna är så jävla irriterande och nu när jag har börjat tänka på det så kan jag liksom inte låta bli. Så fort jag pratar med någon av dem så kommer jag på mig själv med att störa mig på detta. Det kommer komma en dag när jag inte kan hålla käften längre och då är det väl över kan jag tänka. På vänskapen menar jag. ;-)
 
Det blev bara en spegel som jag målade. Skulle egentligen ha målat ett bord och en pall också, men färgen var lite för vit så det skulle förmodligen inte bli snyggt och då skulle jag ha förstört möblerna så därför lät jag bli. Bra för att vara mig för annars så kör jag bara på och sen blir jag förbannad för att det inte blev som jag ville :-) Spegeln spelar ingen roll hur den blev för huvudsaken var att den blev vit för den var lila innan och det passar ju verkligen inte in här och nu är den det så den kan sättas upp på väggen i hallen igen. Resten av hallen är fortfarande katastrof sen målarn' var här. Inte ett skåp eller hylla är tillbaka där det var så alla kläder, skor och väskor ligger i en hög på hallgolvet. Sådär....
 
Har jag sagt att jag har slutat röka föresten? Helt fel månad för mig för det brukar vara nu jag börjar, men eftersom jag puffat på som en dåre här nu i det senaste så kände jag att det var dags för en liten paus. Börjar i juni igen. 
Det är inte alls skönt ute. Blåser kalla vindar så det blev byxor idag. 
Nu är jag hemma efter en lunch på BankOmat. Sista gången på det stället. Tror de måste bytt ägare för det var uselt. Smaklös och tråkig mat och dålig service. Jag påpekade att det inte smakade bra när servitrisen kom och dukade undan och hennes svar var; "Jaha, det var konstigt. Då är du den enda som tycker det." Som sagt, värdelös service. 

Nu ska jag måla lite möbler. 
Det var ju väldig härligt igår. Att sitta ute och dricka rosé. Sommar liksom. Och trots att vi fick i oss en hel del så mår jag prima idag! Tänker mig att jag kanske till och med kan jobba i em. Vi får se...
Som sagt. Den används flitigt den här klänningen. Igår matchade jag med lila naglar och rosa väska. 
Alltid provocerar det nån att jag blandat "fel" färger. :-) 

Nån sa att det inte skulle vara lika fint väder from idag. Well. Klockan är inte ens nio och det är redan 15 grader här. Jag tror det blir precis som igår!