Jo men visst kan jag väl uppdatera er lite. Det rullar på. Livet alltså. Jag har varit ledig färdigt nu och ska börja jobba imorgon igen. Hösten kom liksom igår så då har jag varit ledig klart. Det märks i stan också. Allt är som vanligt igen, fast alla känns mycket gladare. Ja men typ på bussen, på ica etc. Man möts av leende människor som liksom studsar fram. Solen har den inverkan på oss. Vi behöver solen, värmen och ljuset och det har vi ju fått med råge i år. En riktig jävla håll-käften-sommar! Om inte batterierna är laddade nu så blir de aldrig det. Man ser typ fram emot hösten och vintern nu. Det känns inte alls jobbigt att man ska behöva "härda ut" en mörk period för man har så mycket ljus lagrat inom sig så det räcker gott och väl till nästa sommar. Fan jag har ont i halsen känner jag. Det är tjockt när jag sväljer och lite så där sårigt. Bra start på jobbhösten och börja med att vara sjuk. På vanliga jobb kan man ju gå dit ändå och liksom känna efter under dagen hur man mår. Det kan man inte göra när man flyger. Dels så blir ju allt mycket värre när man kommer upp i luften, men så kan man ju inte gärna komma på att "nä fan det här går inte" när man flyger över Paris, typ. Svårt att sjuka sig då och dra hem. Alltså ska man alltid känna efter riktigt noga innan man ger sig iväg. Men jag tror nog inte att det här blir något. 
 
Jag ska ta tag i kroppen också. Nu så här efter sommaren när man väger ungefär hundra kilo mer än vad man vägde i våras. Alltid samma sak. Jag rullar fram i augisti och lungorna är svarta av all rök. Jag slutade röka igår för den här gången. Bra. Jag ska opereras snart också och då får man ju inte röka för det förstör läkningen. Så det var ganska lätt nu faktiskt. Ovärt att paja operationen bara för att man vill blossa. Så nu ska jag börja träna igen. Jag sa upp mitt SATS-kort i maj. Så jävla onödigt att betala en halvmille per år för ett kort som man knappt använder och som man typ frår för halva priset på vilket annat gym som helst. Som dessutom har samma upplägg. Galet. Så imorgon ska jag fixa ett nytt kort. 
 
Har jag berättat att vi skulle dra till NY? 15 september var det tänkt. Vi skulle fira mina 35 en gång till. Ja men man får väl fira vad man vill. Men det blir inte av nu eftersom jag ska opereras. Jag vågar inte chansa. Efter förra gången hade jag ju ont i en månad typ efter och det vore jävligt trist att glida runt over there och ha ont. Så vi tar det senare. Better to be safe than sorry så att säga. 
 
Jaha, mer då? Som alltid på hösten så funderar man på vad fan man ska göra med livet. Jobb, bostad etc... Jag har både jobb och bostad men man vill liksom förnya sig så här på hösten. Det är lite som nyår. Man börjar en ny termin och får en fräsch start. Så jag scrollar jobbsajter och kollar bostadsanonnser. Mmmm vi får väl se ;-) Känner jag mig själv rätt så bor jag kvar här och jobbar kvar på samma jobb om ett par månader och så vips så har ännu ett år gått. Fast 2014 skulle ju vara förändringarnas år om jag inte minns fel. Väna..... äh jag försökte scrolla tillbaka och hitta nån slags nyårspost men jag hade inte skrivit något speciellt om det här året. Jag har skrivit det för mig själv men inte något som jag kan dela med mig av, som jag skrev HÄR. Fast snart kan jag nog det förhoppnigsvis. Eller va fan. Jag bloggar ju inte längre så det kanske jag inte alls gör. Vi får se. 
 
Nu måste jag nog ta en kopp ingefärsvatten för den här halsen är fan inte att leka med. Det är som ett jävla rivjärn. Fy faan. Orkar.Inte.Bli.Sjuk.