Jaha, då var dagen kommen. Minns ni att jag sa att jag den 16:e skulle bestämma den här bloggens framtid? Jo men det sa jag och idag är det sexton. Så. Jag slutar nu att blogga på den här adressen. Det är för många som läser som jag inte vill ska läsa och enda sättet att bli av med dem är ju att sluta.

 Jag kommer inte att sluta blogga, men det blir under nytt namn på ny portal och jag kommer inte att länka er dit. Nope, så är det. Har man en sjuk stalker efter sig så har man. 

Så mina vänner. This is it for me. Kanske hittar ni mig nånstans där ute i cyberspace. Kanske inte :-) 

Önskar er en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År! May all your wishes come true! 
Spisen är skurad och får inte användas. Ugnen likaså. Alltså blir det mikromat för hela slanten nu. Så jävla äckligt. Till lunch, panerad fisk(?) 
(Ja alltså jag petar BORT ärtorna. Vem gillar ärtor?)
Middag, tveksam köttbit. 
Aldrig förr har det känts så mycket att jag har ett dött djur i magen som nu. Vidrigt. Vill kräkas. Men jag ser slutet. Imorgon blir det lunch på stan och middagen tänker jag hämta hem. Onsdag lunch, ja det beror ju på hur jag ligger till, men middagen blir nog på lokal. Kanske att vi går tillbaka till Sthlm Tapas. Jo men visst förstår ni. De vill nämligen bjucka mig på en middag eftersom jag var så missnöjd sist. 
Ska jag ta med alla jag känner kanske. He He. 
Att frosta av frysen är ju en kategori för sig. Jag tänkte innan jag började att det skulle vara gjort på en kvart. Ja tjena. Fyra timmar senare är jag nu klar. Och då satt jag med en hårtork och en osthyvel och hackade bort den sista isen. Jag har inte frostat av frysen här någonsin på tolv år. Trodde att den liksom skötte det själv. Och det har den väl gjort delvis antar jag för annars borde det varit betydligt mycket mer is än vad det var men det som fanns nu räckte gott och väl. 
Fem nya kartonger är inhanldade också så tillsammans med de tre tomma jag redan hade tror jag nog att jag klarar mig. Jo jag vet att jag sa det häromdagen också men då hade jag glömt att jag hade lampor kvar och produkter i badrummet och sängkläder som ska tvättas och packas och handdukar och mattor och blommkrukor och lite annat krafs. Man kan omöjligt tänka sig innan man påbörjar ett sånt här elände hur mycket saker man verkligen har och även om man fattar det så har man så sjukt mycket mer än så ändå. 
Nä jag är inte så kul just nu men det händer liksom inte så mycket kul i mitt liv. Allt handlar om flytten. Hej!