Hemma igen efter fredagsmys med mina bästa! Alltså älskade ungar!! Jag får inte nog. Jag behöver inga egna barn för jag har redan två stycken och bättre kan man inte få. Så är det bara. 
 
Agnes tog några selfies. "Jag kan!" sa hon och ville inte släppa telefonen. :-)
 
Enligt henne själv, inte alls smutsig i ansiktet :-)

Märta fick man inte fota som vanligt. Jag gillart! Hon är bestämd på den punkten och det får man respektera.

 
Nu ligger jag och skakar som ett asplöv på soffan. De där jävla hundarna som syrran har dödar mig! Jag får sån astma att jag nästan stryker med varje gång jag är där ute och så måste jag ta massor av Bricanyl och då blir det så här. Och när man tagit så här mycket så kan man inte sova sen. Inte alls kul kan jag meddela. Längtar till sommaren då man kan vara ute i friska luften och slipper den här skiten. :-(
 
Sa jag att jag fick en ny laddare till iPhonen i lådan idag? ÄLSKAR den! Den är rosa vilket jag gillar, men framför allt så är den över två meter lång. 
BAM! VARFÖR görs inte alla laddare i den längden?! Det är ju för jävla töntligt med de laddare som man får med luren. Man får ju sitta klistrad vi kontakten eller macen om man ska kunna tala och ladda samtidigt. Löjligt. Hurra för den här rosa skönheten! 
 
Har Speed på i bakgrunden. Av de filmer som gick på burken ikväll var den det bästa alternativet så ni hajar nivån på tablån. Keanu Reeves är ju inte direkt en stjärna....
 
PW.n tidigare idag var frisk, dimmig och trist. Det var verkligen bra att jag kom ut, men hur tråkigt är det att gå. Man kommer ju ingen vart. 


Hade senaste F&F podden i lurarna och jag måste säga att jag börjar tröttna lite på dem nu. Trodde inte att det kunde hända, men åh vad jag hellre hör Alex & Sigge eller Hannah & Amanda. F & F har en tendens att snöa in på så meningslösa saker. De är bra när de är lite personliga, annars är det mest dravel nuförtiden tycker jag. Jo jag vet, jag kan skita i att lyssna, men iband så är de ju bra och då vill man ju gärna höra det. Stängde av efter tjugo minuter idag. Inte ett bra betyd.
 
Nu ska jag foka lite på guldrullen. Eller va fan. Sandra Bullock, kan det bli värre.... Suck. X
 
 
 
Det blir en PW istället för jogg. Kom på det där med vaderna. 
Börjat kolla på Suits. Plöjt fem avsnitt. Jag dör. 

X
God morgon alla 16500 cybervänner! ;-)
 
Jag var i Ryssland igår. Det ni. Hur många gånger drar man dit lliksom? Det är inte som att landa på Lanvetter om man säger så när man kommer dit. Säkerhet, säkerhet, säkerhet. Alla som kommer dit är misstänkta. Jag kan ju bara tänka mig hur det var under OS. Herre! Att disembarka ett plan med typ 60 passagerare tog närmare en timme. Ofattbart.. 
 
Jag fattar inte varför jag vaknar så jävla tidigt jämt. Jag är ju ledig och skulle kunna sova hela dan. Jag somnade sent igår och borde alltså vara trött. Men icke. Strax efter sex slog jag upp mina gluggar och kunde inte somna om. När jag vaknar är jag alltid så hungrig och då måste jag gå upp och äta och när jag väl varit uppe så piggnar jag liksom till ännu mer och så kommer man på något man måste göra och sen är man igång. Men jag tror faktiskt att jag ska ligga kvar och hänga lite på Netflix. Vi talade om alla serier som finns att följa igår och jag inser att jag ligger lite efter. Breaking Bad är jag inte klar med än. Orange is The New Black väntar jag på säsong två, Suits säger syrran att jag ska tycka om. House of Cards ska också vara bra tydligen. Ja men ni hör ju. Det finns massor. Det är en grå och trist dag så why not liksom. Om jag ligger och hinkar vatten fram till 14.30 så kan jag dra en jogg då. Det är ju perfekt. Bra, planen är satt för idag. 
 
Ikväll fredagsmyser jag med syrran och kidsen. Det är verkligen på tiden. HUR länge sen som helst.
Sötaste sopgubbarna :-)

Men alltså jag döööör! Vill bara äta upp den här lilla jordgubben!! 
Och bustrollet! SÅ lik mamma och syrran på den här bilden <3

Mina sötnötar! X