Ja men hur jävla bra kan man ha det egentligen? Solen bara gassar och gassar och det verkar aldrig ta slut. Jag kollar väderapparna och de visar att det ska fortsätta, i all framtid som det verkar. Det är ju härligt att man inte längre tänker på att ta med sig en tröja eller om man ska ha klänning eller byxor när man går ut för det går inte att ha något annat på sig än så lite som möjligt. Man svettas konstant och även fast inte det är speciellt trevligt så är det ju helt jävla fantastiskt. Det är ungefär fyrtiofem grader i lägenheten här uppe på sexan och det är inte skönt alls. Inte när man ska sova i alla fall, men va fan. I vintras klagade jag på att det var så in i helvete kallt och får man välja så är ju valet inte direkt svårt. Jag tar femtio grader alla dagar i veckan. Lätt. 
 
Vi har varit på Öland i helgen. Det var ju minst lika varmt där om inte värre, men då kunde man hänga nere vid vattnet, dricka kalla öl och söka skugga under ett parasoll så det var mer uthärdligt. Vi har inte gjort så mycket annat de här dagarna, men det behövs liksom inte mer än så. Är man hemma i stan känner man att "man borde" typ dra ut och göra något. Åka och bada, dra ut med båten, ligga och sola etc, men sitter man ute på en gräsmatta i skuggan med en kall öl och snackar om ditten och datten så känns det som att man njuter så mycket som man bara kan och då behöber man inte göra mer än så. Hade det inte varit för jobb så hade vi stannat kvar. Typ veckan ut i alla fall. Ja ja, men det blir bra det här med. Tror det blir en sväng ner till Göteborg nästa vecka. Jag vet, jag hatar stan, men jag har personer där som är så viktiga för mig så att det liksom känns värt att åka. Och nej, jag ska inte jobba på ett tag. Har nån dag den här veckan och så nån nästa, men jag tycker att man ska vara ledig på sommaren. Vi väntar på sommaren hela året och man längtar och planerar och ser fram emot att den ska komma och så är den ju så jävla kort så då tycker jag att man ska vara ledig, njuta, och ladda batterierna så att man klarar sig ännu ett år sen. 
 
Det var inte alls meningen att jag skulle blogga nu, men jag loggade in och så såg jag att ni varit här och då bara blev det så att jag skrev några rader. Men jag slutar nu.
 
Så här har det sett ut hela helgen. Love it.
Jo men jag får väl klicka in här och skriva om jag vill. Det är ju min blogg. Jag sa ju faktiskt inte att jag skulle lägga av helt. Eller sa jag det kanske. Nej det gjorde jag inte. Jag skrev och jag citerar "Summan av kardemumman är nog att jag har bestämt mig för att lägga ner det här nu. I alla fall ett tag. En paus. Eller för alltid..." Så, då kan jag alltså skriva lite när jag känner för det och så får väl ni läsa om ni känner för det. Deal?
 
Igår och idag har jag spelat in tv. Det är ju för jävla kul måste jag säga. Att jag inte gör det oftare. Jag behöver ju nödvändigtvis inte stå framför kameran som jag gjort de här dagarna utan jag kan lika gärna hänga bakom. Det är produktionen jag gillar. Människorna man jobbar med. Sättet som de jobbar på. Atmosfären. Grymt socialt jobb och jag är ju den socialaste människan jag känner så det passar mig som handen i handsken. Ja det är kanske det jag ska pyssla med. Jag jobbar ju på att ha det längsta CV.t man kan ha när jag kliver över till andra sidan så varför inte lägga till TV-produktion. Föresten så signade jag ett nytt jobb igår. Jag vet. Jag byter jobb mest hela tiden men det är sån jag är. Jag kommer ju såklart fortsätta att flyga för det ÄLSKAR jag ju, men jag ska göra lite annat vid sidan om. Kul det med och jag älskar redan min nya chef även fast vi bara snackat i telefon. 
 
Ja det var det jag hade att säga idag.