Mitt hår är KATASTROF och det finns inte en frisyr som fungerar nu. Jag har inga ursäkter alls till varför jag inte varit hos min frisör men nu går det inte mer. Det fick bli en jobbfrippa, le Bun idag.

Den funkar väl men jag gillar den egentligen inte. Jag brukar ha utsläppt hår när jag ska vara "fin" men det är en omöjlighet nu. Dessutom är det nytvättat och ja det vet vi ju alla hur illa det är. 
 
Nu har jag hunnit måla om naglarna, det röda funkade inte, tvättat håret, ätit frukost, och fixat det sista och snart ska jag bära ner lite tavlor och sen sätta mig i bilen och dra till Arlanda. 
Jag ska inte se ut så här på glöggminglet men den klänning jag ska ha kommer B med så jag byter om i Norrtan innan vi åker ut till farmor. 
 
Första advent idag. Har ni några julkänslor? Jag känner ingenting. Men nu när jag sätter mig i bilen ska jag premiära med julmusiken och jag är säker på att stämmningen kommer när vi kommer till farmor. Hon brukar vara väldigt bra på att ordna jul. Ett rim har jag fixat också. Bra. Jag är redo. Hej!
Hej Grönsåpan, jag älskar dig! 
Alltså jag har gnuggat de där jävla plåtarna till ugnen så att det gått hål på mina handskar. Skiten satt som berget. Jag tror att det liksom bränns fast extra mycket när man har gasspis och alllt, kastruller, stekpannor, plåtar och grytor blir alldeles bruna och äckliga. Jag höll på att bli galen och testade alla produkter jag hade i skåpet. Så smetade jag in en plåt i såpa och innan jag hann börja gnugga så kom jag på att jag var tvungen att kuta ner till tvätten och när jag kom upp så hade såpan likosm torkat in lite i plåten så jag sköljde med vatten och drog en tuss svinto över och jag skojar inte när jag säger att det blev som i reklamerna på TV-Shop när de demonstrerar nåt mirakelmedel. All skit bara försvann!  Alltså som magi. Så då var det bara att kladda in resten av plåtarna och så ugnen med såpa och så vips så är allt skinande rent! I love såpa! Nu åker VIM-faskan ut och in med såpan. Det känns som att det är mer miljövänligt också. Och svinto. Den gamla klassikern. Hur bra?! Tar bort alla fläckar på "tåliga" ytor. Älskar det också.  
Ett annat tips. Appen Fiffiga Frun. Alla hurmorstips man kan tänka sig. Ladda ner! 
Om jag just nu håller på med det kanske tristaste som finns? Ja det gör jag. Vad det är. Ehhh att göra rent ugnen?!  Men alltså... Och hur fan gör man liksom? Hur mycket man än gnor och gnuggar så är det som att det bara kommer fram ännu mer skit. Nu har jag googlat och kollat min städapp och hittat ett sätt som jag testar. Jag valde det för att det var de enda ingridienserna som jag hade hemma. Bakpulver och såpa. Hoppas det funkar nu för annars kommer jag att kasta ut hela spisen och ställa dit en ny innan jag flyttar. Jag har några timmar att döda nu innan jag har annat att göra så jag tänkte att now is as good as ever att göra det här trista på. Det måste ju göras nån gång så varför inte nu. Vi får se hur det går....
Sen jag kom hem har jag hunnit varit upp en vända på vinden, var tvungen att bära ner några stolar till bilen som ska till pappa och så hämta ner mina jul och adventssaker. Det var mycket mer än jag trodde så jag får nog sålla lite i vad jag kan ta med mig när vi flyger ner. Vill ju ha plats för lite annat i väskan också än bara en massa ljuslyktor menar jag :-) 
 
Nu räknar jag timmarna tills jag får träffa B. En och en halv vecka ifrån varandra. Det är lååång tid. Jag har knappt kunnat sova i natt för att jag har längtat så mycket. Men i morgon så. Jag hämtar honom på Arlanda på fm innan vi drar ut till farmor. Ja men just det. Måste komma på ett grötrim. Obligatoriskt och står till och med i inbjudan. "GLÖM INTE: Grötrim och julklapp" Ha ha, det blir liksom inte så mycket tydligare än så. Det kan man väl googla fram va.... Åh jävlar vad jag gillar den här låten! Giftet med Stiftelsen. Bra drag i den! Och så kommer nästa dänga. The Time Of My Life. Klassiker. Nu blir man ju nästan sugen på att gå ut och festa. Det var inte igår kan jag säga. Men det går inte idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon. 
 
Ja men så stod jag väl emot lussebullarna som pappa hade dukat fram när jag kom på fika idag. Jag sa ju att jag började med Thailandskroppen 2015 idag och då kan man inte hålla på och trycka i sig en massa lussekissar. Dock var det inte jättesvårt eftersom det var köpebullar och de oftast brukar vara lite torra och trista. Hade det däremot stått ett fat ed syrrans saffransbullar så hade det inte gått att motstå. Jag har drömt om dem sen hon berättade att hon höll på att baka dem. Alltså jag tror inte att ni någonsin har smaakat något som är så gott! De är så saftiga och goda och man kan äta precis hur mågna som helst. Jag önskar mig en säck sånna i julklapp. Blink blink ;-) 
 
Nu ringde äggklockan och talade om att det är dags att stänga av ugnen och ta ut såpan. Önska mig lycka till! Hej!