Konstaterar att saker och ting är väldigt billigt här i Göteborg. En tur med flygbussen tex. 45 pickor. Hemma får man snällt hala upp dryga hunkan. Jävlar va rik jag kommer att bli! 
Köpte en enkel bussbiljett sen på den lokala bussen. Tjugofem spänn. Alltså, är det ens möjligt? Bra såklart, men jag minns inte alls att jag upplevde att det var så billigt när jag bodde här. 
 
Jag ligger och tittar på en sprakande brasa, sippar på ett glas rött och scrollar mina flöden. Ledig helg. Så jävla skönt. 
Jag har ju hängt med min kompis Sara och hennes underbara dotter Sofina idag. Vi strosade på stan, åt lunch på Farellis, som fö. är mitt favoritställe i stan och så shoppade vi lite onödiga saker innan vi gick hem och jag däckade på deras soffa. Jag ligger fortfarande efter i sömn märker jag. Fick jag en timme i natt kanske. Men i helgen ska jag sova. Ja jävlar vad jag ska sova! 
 
Ikväll har vi varit på spökvandrng här ute. Det var galet mycket folk! När vi kom nån minut efter sex ringlade sig kön kilometerlång, men det gick rätt snabbt att ta sig fram. Barnen tyckte det var kul och läskigt. Jag tyckte att det var kallt och inte så läskigt. :-) Sen tryckte vi en burgare innan vi åkte hem. Det går sådär för mig med att hålla nån slags ordning på kroppen. Men jag tänkte försöka mig på en jogg här nån gång under helgen. Betoning på försöka. :-) 
 
Nu ska jag scrolla lite flöden. Hej!
Det sägs att det spökar på Slottshotellet i Kalmar. 
Känslan när man går längs korridoren är lite spöklik. Jag låg vaken länge och väntade på att se nåt, men icke :-) 
Närå, men jag hade sjuk svårt att sova i natt, så när klockan ringde 04.21 var jag trött. Nu har hag jobbat upp och ska flyga privat ner till Gbg. Så skönt! Ska lyssna på en pod och sova en timme. Ska hänga med min kompis Sara och hennes dotter idag, så då behöver jag vara pigg. 

Tröttnar aldrig på det här föresten..
Eller det här.
Bästa med mitt jobb. Hej! 
Men god morgon! 
 
Trött är väl ett rätt bra sätt att beskriva mitt tillstånd just nu. Herregud vilken dag jag hade igår. Jag flög en tur och retur till Las Palmas. Yes. Sex timmar ner, sex timmar hem. Det borde vara förbjudet. Ner hade vi fullt hus, vilket innebar massor att göra. Under en sån lång flygning vill liksom alla ha något precis hela tiden. Pling, pling, pling. Så fort man tror att man har en sekund över så plingar det till och nån vill ha något att äta eller dricka. Saker och ting tar slut och så springer man som en iller genom gången för att hämta nåt i det andra köket. På hemvägen däremot hade vi inte ens en halvfull maskin. Av 183 platser var endast 55 bokade. Så då hade vi inget att göra istället. Då är sex timmar väldigt långt plötsligt. Vi klarade av serveringen på tio minuter och sen satt vi på sista raden och snackade skit och försökte hålla oss vakna. 
Glamouren ombord. Glamouren.

Jag var hemma kvart i två i natt och somnade som om nån hade skjutit mig. Vaknade dock alldeles för tidigt i morse eftersom det är ungefär en miljon måsten just nu som snurrar i huvudet. Detta eviga planerande och resande. I eftermiddag checkar jag in halv fem och sen sover jag i Kalmar i natt. När vi landar på ARN i morgon bitti drar jag direkt ner till Gbg för en helg där. Alltså ska jag packa och ta med mig allt som jag behöver under helgen och fram till tisdag. Det är ju en jävla tur att vi inte har någon viktlimit när vi jobbar. Kommer att vara som en packåsna. Ja ja.. I-landsproblem helt klart. :-)
 
Jag ska försöka sova om en stund nu för att sen göra ett ryck och se till att få något gjort. Tänk om man kunde vara lite strukturerad nån gång. Jag ser mig själv som en jävligt uppstyrd person i vanliga fall, men det verkar liksom inte funka nu. Förmodligen för att jag är så trött. Jag gör listor i huvudet och jag gör listor på papper men får inte till det. Jag kan inte tänka, som jag vanligtvis är väldigt bra på, mig in i kommande situationer. Alltså jag brukar tänka som mamma gjorde, "på lördag på dan kommer vi att.. och sen ska vi på middag och då kommer jag att vilja ha det här på mig.." Nu kan jag inte ens täkna mig vad jag vill ha på mig om ett par timmar. Jag beundrar de som packar ner ett par jeans, en tröja och lite underkläder och så är det bra så. Då finns det inga alternativ. Jag tänker alltid, men tänk om jag vill ha det här på mig istället för ibalnd så har man ju en idé om hur något kommer att se ut men sen när man står där framför spegeln så funkar inte det med håret, eller sminket etc och då måste man byta. Och om man byter så måste man byta handväsla och skor och smycken, ja och då måste man liskom ha med sig alla eventuella alternativ. Ja jävlar hörni! ;-) Äh, nu sover jag lite. Hej!
 
Om jag somnade. Nix. Det ringde ju såklart och så snackade jag i telefon i två och en halv timme (!!) Helvete! Men jag packade samtidigt så det var ju inte totalt waste of time. Fast nu har jag inte en aning om vad jag har lagt ner. Men det är kanske lika bra :-) Jag har så jävla mycket packning nu så jag vet inte hur jag ska få med mig allt.. Ja men det får ju lösa sig helt enkelt. Nu hinner jag varken sova eller skriva mer för nu rinner tiden iväg. Hej igen!