...vilken tid man ska gå och lägga sig. Vissa sover redan ;-) medan jag älskar att vara vaken länge på kvällarna. Det fanns en tid i livet när jag aldrig kunde gå och lägga mig före klockan 01. Det var en speciell känsla mellan typ 23-01 när jag kände mig så fri. Man var inte tvungen att göra nånting alls. Ingen ringde, man kunde inte ringa nån och allt var tyst och stilla. Jag har lite samma känsla nu. Kanske inte måste stanna uppe till 01, funkar ju inte heller om klockan ringer 05, (när man var yngre räckte det dock med typ fyra timmar på kudden) men före tolv går jag sällan eller aldrig och lägger mig. Jag älskar att sova, men dagen blir så kort om man går och lägger sig. Och speciellt den mörka delen av året för då känns det ju som att det blir kväll redan vid femton. Så. Nu ligger jag här ensam och scrollar shoppingsajter och tittar med ett halvt öga på CSI. Nån timme till sen kryper jag också ner. 
Har ju inte direkt nåt jag ska upp till imorgon. ;-) Bestämde förut att jag ska ta en heldag hemma. Skura ska jag göra. Lister, skåp, speglar och sånt där tråkigt men som måste göras. Eller så vilar jag armen och gör det på onsdag. Har haft ganska ont även idag. Tror den tog lite stryk när jag var ute och sprang förut. Ja ja. I-landsproblem på hög nivå! :-) X
....jag var på väg hem från jobbet och hörde en bra låt i lurarna och kände att det var dags för första joggen. 
Jag vet ju att det alltid går bra när man inte har joggat på ett tag, som att kroppen liksom är lite snäll för att man inte ska knäckas helt, så jag rev av milen. Det har jag inte gjort på ett jävla tag kan jag säga. Satan va skönt det var! I alla fall efteråt. He he. Lite tungt i några uppförsbackar men då fick jag bra hjälp av all musik jag lyssnade på. Spurtade de sista kanske fyrahundra metrarna och föll i princip ihop här utanför sen. Ha ha ha! Kommer inte att kunna röra mig imorgon. Tänker mig att jag ska försöka mig på en lugn jogg på torsdag igen. Det blir nog lagom. 

Nu har jag gjort egna Nuggets med polenta istället för ströbröd och kollat på gårdagens Beck. 
Den bästa av dem jag sett faktiskt. (kom på precis nu förresten att jag måste söka fram de nya...) Gråter alltid på slutet när det är begravningen av Oberg. Påminner väldigt mycket om mamma på nåt vis. Tror det är fotot på kistan.. Nu är det spårlöst- Norge. X
...nya möjligheter. Sitter på bussen (!) på väg till jobbet. Jo men visst. (sålde ju biljäveln förra veckan) Just idag är det ganska ok eftersom jag inte ska jobba, men vi får se hur det känns sen när jag ska stå uppställd 06.45 i vintermörkret om jag är lika nöjd då. :-)
Det blev inte bullar till kollegorna igen 2,4kg smågodis. Har nog aldrig, eller jo förresten, när jag åkte och hälsade på syrran och Kalle på deras honeymoon, köpt så mycket godis. Man känner sig som en idiot när man står i kassan och ska betsla för skiten. Skulle aldrig nånsin köpa godis till mig själv på det sättet. Inte min grej helt enkelt. 

Något som slår mig när jag sitter här är hur jävla dåliga de är på att åka kommunalt i den här stan. När bussen stannar för att släppa av/på passagerare, så kliver folk på först(?!?) och sen ska de som ska av försöka tränga sig fram och hinna av innan dörrarna slår igen framför näbben. Ha ha! Skulle vilja se dem i tunnelbanan hemma! Dårar. 
Har en bra känsla i kroppen idag. Harmonisk liksom. Har ingen aning om varför, men allt känns härligt på nåt sätt. Bra start på veckan ändå. X