dag!! Första gången jag var på bokmässan, men garanterat inte den sista! Så mycket folk, böcker, intryck och härlig stämmning. Jag skulle möta upp en kompis vid Digitala Torget där Hannah & Amanda blev intervjuade av Alex och Sigge. Well... Det var HUR mycket folk som helst plus att jag var sen i vanlig ordning. Fanns inte en chans att jag skulle komma fram så jag såg det hela på avstånd. Men jag hörde allt :-)
 
Jag hade ingen aning om att det var så otroligt stort där inne. 
 
Jag gick vilse flera gånger och vi tappade bort varandra stup i kvarten bland böcker och människor. 
Köpte Hannah & Amandas bok Golden Year och när jag stod där och skulle betala så brister Hannah ut; "Men HEEEJ!!!" när hon ser mig. Och så tittar hon på Amanda och säger ALLDELES för högt ;-) "Det här är Hanna, hon var med i Harem!" Alltså! (Hannah var programledare den säsongen jag var med för er som inte vet) Jag schyssade henne och sa att det var preskiberat och att vi inte talar om den saken. Ha ha!
 De signade min bok och så fick jag en bild på dem. Fina systrar! 
 
Sen hamnade jag av en slump, (skulle bara passera förbi en folkmassa) inklämd i en monter, precis där självaste Reinfeldt skulle stå och signera sin bok. Jag smällde av en bild (läs typ tjugotvå) ;-)
 och så skulle jag gå därifrån, men så kom jag på att jag ju faktiskt vill läsa hans bok men hade tänkt vänta tills den kom på pocket. Sagt och gjort. 
 
OMG!!!! Jag DOG kan jag säga!! Jag skakade som ett asplöv efteråt och tappade påsar och väskor och kunde inte alls fokusera. Ha ha! Jag KAN INTE FATTA att jag stått typ fem cm från min älskade Fredrik! Detta kommer jag att leva på LÄNGE!!! 
 
Boken TILL MIG! och Freddans kråka. Starstruck har fått en HELT ny innebörd! :-)
 
Sen minglade vi vidare mellan montrarna och hamnade vid Expressen där Alex och Sigge blev intervjuade. Jag gillar ju att lyssna på deras podd så det var kul att höra/se dem live så att säga. 
 
Ja men sen då....
 
 
HA HA HA!! Som sagt! Jag har haft en så jävla bra dag idag så jag liksom svävar på små moln. Känner mig typ lite packad! 
 
Nu blir det kycklingnuggets med pommes till middag. Hemmagjort såklart! X
....en betydligt längre tur än vad jag hade tänkt mig idag. Men det var så jävla skönt så jag fick liksom in ett flow och bara fortsatte. 
Nu har jag ätit och ligger iklädd mjukisar bara njuter. (Det är f.ö. så jävla trist att inte snusa längre. Det var inga problem att lägga av, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade det. Just nu hade det varit så sjukt gott liksom. Men det går inte. Har i i kylen, men vill inte riskera magen.) Jag börjar igen så fort den blivit bättre. :-)
Kollar på den gulligaste filmen. Little Miss Sunshine. En riktig feelgood-film med viktiga budskap. <3
....frisk luft, grym musik och ett underbart sms från X:et kan vända det sjunkande skeppet. Nu mår jag toppen igen och känner att jag älskar hela världen! 
Om jag har nån diagnos? Ja, kanske ;-)