.....hitta peppen till att göra mig klar för kvällens middag. Har bord klockan nitton så det är snart dags att sätta fart. Men jag känner mig låg idag. Trots prommis och yoga (på bara en hand). Jag vet inte vad det beror på. Men det är ju så i mitt liv. Upp och NER. Djupa dalar ibland. Och i vissa perioder kommer de mycket oftare. Tyvärr. Bara att hänga med på resan. Tog ju timeout i måndags och låg bara platt med en filt över huvudet och avstängd iPhone och jag tror det blir en likadan dag imorgon. Stanna inne, inte ha nån kontakt med omvärlden och bara titta på tv typ. 
 
Ska dock bli väldigt gott med tapas. Googlade fram en bild. 
Mums! Kanske tar ett glas rött till också. Bara för att. ;-)
 
Tråkigt inlägg, jag vet. Men det får vara så. X
....en hemmafixardag idag. Paus i solskenet och gråa moln. Perfekt aktivitet med andra ord. Mjukstartar dock med att försöka mig på Narcos igen. Vi började se den för några helger sen, men fastnade inte riktigt då, men så har jag hört från så många nu att den är grym så jag måste ge den en ny chans. 
Sen ska jag börja packa inför helgen. Har visserligen några dagar på mig, men jag vet hur det kan bli, så det är lika bra. Ett tu tre så är det lördag klockan fjorton och så får man rafsa ihop lite prylar och bara slänga ner och det blir inte bra. Pratade med min bästa vän Kakan igår och hon går ju hemma och är arbetslös så vi ska ses och hänga på måndag. Det ser jag verkligen fram emot. Vi har inte setts på evigheter!  Sen blir det middag på lokal ikväll. Väldigt trevligt! Tapas. Har redan scrollat menyn och vet exakt vad jag ska ha. He he. Man älskar ju tapas :-) X
Såg att filmen 2012 gick härom dagen, så jag var tvungen att se den idag. Den är ju faktiskt otroligt bra. Det är flera saker som slår mig när jag ser den. Självklart tänker man ju på vad fan vi gör med vår planet egentligen. Hela filmen visar typ en enda payback för allt vi ställt till med. Det är ju väldigt extremt såklart, men det får en ändå att tänka till. Sen tycker jag att det är intressant hur den är vinklad mot USA. De brukar ju annars alltid vara hjältarna, som liksom räddar världen och styr upp allt. Här dör presidenten och Air Force One kommer rullandes bland vågorna. Bra. Men det finaste av allt är ändå slutet, när de sätter kurs mot den enda kontinent som klarat sig undan katastrofen. Afrika. Dit alltså mänskligheten nu är på väg för att börja om på nytt. År 0001 månad 01 dag 1. Afrika som ju annars ligger väldigt långt ner på världslistan när det kommer till civilisation. Med all fattigdom, krig, svält etc. Ett viktigt budskap i en jävla bra film. 
Läste en artikel i Aftonbladet om ämnet. Skrämmande!