Jag var tvungen att kolla på sista avsnittet av förra säsongen för stt liksom hänga med i vad som hände. 
Det har ju ändå gått ett år (?) sen sist. Men fan va bra den är alltså. Lyllos alla som inte har sett den än och har fyra hela säsonger framför sig. 

Jag tvättade håret (testa att göra det med en hand och den andra i en plastpåse) och sen tog jag ett piller och däckade. Fan alltså. Men jag vet. Det är helt självförvållat. Att tvätta håret alltså. Nu är det gjort i alla fall och jag kan nog klara mig en tre fyra dagar utan att behöva göra det igen. Att föna var inte heller lätt. Och att clipsa i mina extentions.. Aj aj. Det kommer att bli en utmaning. Men. Ska man vara fin får man lida pin. ;-) Det är helt klart värt för en kväll på stan. Ser så mycket fram emot det så ni anar inte! Igår var andra halvan av tjejligan ute och det verkar som att jag missade en kul kväll. 

Nåt helt annat. Jag har bestämt mig för att köpa en ny telefon. Yes. Det blir en Samsung den här gången. Fuck iPhone. Är så trött på att skiten går sönder hela tiden. Sen gillar jag inte hela den här grejen med att man är så jävla styrd av Apple. Jag har varit det klart nu. En Samsung edge blir det. 
Vad tror ni om det? Nån som testat? Vad jag kan få fram så verkar det vara luren för mig. Dessutom tror jag att den är ännu lite större än sexan vilket är bra eftersom jag blivit blind på senare tid.:-) 

Eftersom det tar ungefär dubbelt så lång tid för mig att göra mig i ordning nu, så behöver jag sätta fart. Hår, make och kläder. Ja men ni hör ju. En par tre timmar lär det ju ta, minst! He he. 💙

Kommentera

Publiceras ej