Alltså en sån där liten burk med chokladpudding och en kopp kaffe till frukost och jag är så mätt så att det känns som att magen står i fyra hörn. Perfekt start på dagen. Ska bli intressant och se hur länge jag står mig på det här nu. 
Fick för mig precis när jag vaknade, som jag ofta får, att jag bara inbillat mig allt med armen och att jag inte alls har ont. Ha ha. Det räcker dock med ett par minuter för att inse att det inte är inbillning. 
Det värker konstant i den och det känns helt orimligt att jag någonsin ska kunna komma tillbaka till där jag var för ett år sen. Men jag kämpar på. Fick en massa nya övningar av sjukgymnasten igår som jag ska göra nu för att få igång rörligheten. Kanske kan det vara så att det gör ont för att jag är stel också. Under tiden övar jag på med vänster. 
Ha ha! 

Idag har jag en hel drös med saker som jag ska fixa. Mest här hemma. Man blir så trött av stt ha ont, så jag har faktiskt legat ganska mycket de här dagarna efter op, men nu känner jag att jag måste styra upp lite. Har bland annat en jävlans massa mail att svara på. Och alla dessa text. Jag fattar inte. Jag tycker att jag svarar så fort det kommer in ett nytt, men tydligen inte. Det tar liksom aldrig slut...
Hittade min gamla tvärflöjt i ett skåp. 
Den har jag inte sett eller använt på nästan trettio år. 
Hur sjukt?! Jag googlade lite och kollade vad den kunde vara värd och det kan nog bli en liten peng. En beggad tvärflöjt ligger på allt från 2.500 upp till 100.000 beroende på märke och modell. Min ligger kanske runt en tia som det verkar. Det skulle ju vara ett mycket välkommet tillskott i min skraltiga lilla sjukkassa. Så den ska upp på nån sajt. Inte blocket tror jag utan här måste man hitta en mer riktad sida för såna som fattar instrument och dess värde. 

Ja men dåså. Då sätter jag igång. 💙

Kommentera

Publiceras ej