Det här ser ju ut som en perfekt start på dagen, men jag fick bara i mig kaffet, sen tog det stopp. Jag vet faktiskt inte varför. Känner ingen aptit längre. Det var samma sak igår. Inte hungrig på hela dan så jag drack bara vatten. Konstigt. 

Idag ska jag till fysioterapeuterna på första återbesöket. Det ska bli oerhört skönt att få ta bort en del av förbandet som jag har och få ett mindre. Jag får fortfarande inte blöta ner handen och så ska det vara ytterligare en vecka, kanske mer jag vet inte, men ett lite smidigare förband är välkommet. Det ska bli spännande att höra vad jag har för restriktioner också. Jag minns inte vad doktorn sa för jag var så fullpumpad med godsaker när han pratade med mig efter operationen, men om man läser om den här typen av skada så är det inte mycket som är ok. 
Jag funderar på om jag ska åka hem en sväng igen. Till helgen kanske. Jag kan ju lika bra hänga där som här när jag ändå bara går hemma. Vi får se.. 

Jag hade tänkt gå bort till sjukhuset idag, för att få röra lite på mig, men det är skyfall, så det känns sådär. Förhoppningsvis avtar det tills det är dags. Det är inte förrän i eftermiddag så det finns hopp. 
Ok. Jag ska fortsätta packa lådor nu. Hej. 💙


Kommentera

Publiceras ej