Det här har varit en söndag helt i min smak. Låg länge i sängen och slötittade på tv. 
Sen fick jag ett ryck ock började packa flyttkartonger. Jag kom på att det ju bara är drygt fem veckor kvar tills jag flyttar och insåg att det kan ta ett tag nu när jag är enarmad, så det är lika bra att sätta fart. Det finns ju ganska mycket saker som man inte använder som lika bra kan ligga i lådor, så nu har jag fyllt tio stycken. Om jag fick ont i armen av stt hålla på? Vad tror ni?? 
När jag flyttade ner till Gbg var jag ju så jävla noga med att sortera och märka upp alla lådor. Jag tänkte att det skulle vara enkelt när man packade upp allt sen. Det gick väl smidigt, men inte så smidigt så att det var värt allt jobb. När jag flyttade från huset slängde jag bara ner saker huller om buller. Fyllde bara lådor med allt som skulle med och det funkade ju hur bra som helst! Det går sjukt mycket snabbare att packa och minst lika enkelt att packa upp. Så. Nu är det så jag gör. Skor, kastruller och schampo i en enda röra. 

Middagen idag blev kyckling och grönsaker i ugn. 
Gott, men precis innan hade jag tagit tabletter som jag började må så jävla illa av så jag var tvungen att kräkas upp allt. Urk. Nu har jag legat på soffan så stilla som jag kan för att Inte kräkas igen. Det går sådär.. 
Innan söndagsmyset börjar ska jag försöka hinna med en dusch så jag får sluta nu. 💙

Kommentera

Publiceras ej