Premiärade idag med Converse och skinnpaj. 
Jag har en grej att om man tar fram Conversen så får man inte plocka tillbaka dem igen så därför måste man vänta tills våren verkligen är här och det är den idag. 
Dock var lite kallt i vinden men helt klart värt att känna sig lite vårig och härlig. Promenerade ner på stan hade några ärenden som jag skulle göra bland annat lämna in min iPhone för lagning men de hade fortfarande ingen lånetelefon inne så att jag är kvar med min trasiga. Jävla skit.

Jag fick sjukt ont i armen när jag gick så jag tog bussen hem. Nu sitter jag och har precis ätit en god tonfisksallad till lunch och så lyxar till det med glass till efterrätt. 
Jag knaprar ju Citodon nu igen och magen stannar av helt av dem, så för att lösa detta så kan jag bara äta glass eftersom jag är laktosintolerant istället för nåt sånt där äckligt laxerande. Detta innebär ju dock att jag kanske blir lite knubbig under den här perioden, men då får det bli så. Det handlar väl bara om nån vecka, sen klarar jag mig nog utan dem och kan hoppa glassen. Grymt god var den här! Lite som Ben & Jerry's. 
Det var verkligen vår i luften ute. Krokus i långa rader! 
Så fint. Det här är dan den bästa årstiden. Man blir så jävla glad när allt slår ut och öppnar upp. 

Hade gärna dunkat ner på en uteservering nu, men jag har för ont. Måste lägga mig ner nu med armen på en kudde och vila. Att duscha, sminka mig, sätta upp håret och promma ner på stan var mer än vad jag klarade av idag tydligen. Fö. Måste ha handen inplastad när jag duschar så länge jag har förbandet på.
Hur lätt tror ni det är att raka sig under den armen man håller hyveln i? Ja men testa. Sådär, kan jag meddela. 
  💙

Kommentera

Publiceras ej