Jag fick nya tabletter utskrivna idag. 
Tydligen är det inte alls konstigt att jag har så ont och det var viktigt att jag var ordentligt smärtlindrand så att jag kan vara igång och göra saker, även fast jag inte använder armen och eftersom jag mår så illa av Citodon, fick jag de här istället. Det verkar funka. Peppar peppar. 
Just nu ligger jag och vilar lite, men jag har varit igång och grejat mest hela dan. Packat ytterligare några flyttlådor. Ljusstakar, glas och sånt ut köksskåpen som jag inte använder. Så skönt att jag kommit igång med det här. Det känns som att flytten kommer att gå ganska enkelt. Jag har ju inga stora tunga möbler. Sängen såklart, men resten är bara lådor. Och sängen kan man ta i flera delar. 
Om ni tycker att mina inlägg är lite spretiga, (mer än vanligt alltså;-)) osammanhängande och konstiga, så kan det bero på allt morfin som jag trycker i mig. Man blir ju lite dum i huvudet av det alltså. Jag märker att jag har svårt att hänga med i saker. Som HoC tex. Försökte också lyssna på en podd förut, men det gick inte alls. Fick börja om hela tiden.  Sen glömmer jg bort saker. Sånt jag säger eller som folk säger till mig. Läskigt ändå. Men jag behöver pillren för smärtan. 
På torsdag ska jag till fysioterapeuterna. Oklart vad som kommer att hända där, men jag vet att de ska byta till ett mindre förband i alla fall. Det ser jag verkligen fram emot. Min lilla handled har ju varit instängd i flera dagar nu, men glad att slippa gips. 💙

Kommentera

Publiceras ej