Men alltså jag hittade den godaste lilla burken idag! 
Perfekt som frulle eller mellis. Inget socker, knappt några carbs, laktosfri och så jävla god så jag typ dör! Jag åt den med en klick osötad jordnötssmör. Äh men lägg av. Jag köpte två burkar men kommer att köpa upp alla de har här nere på Willys imorgon. Och Ica. Och alla andra butiker. ;-) 

Kollar på Brynolf & Ljung. Fan alltså. Så sjukt duktiga! 

I morse bestämde jag mig för att köra igång med en femveckors träning. 
Hittade en gammal tidning när jag rensade ur ett skåp och eftersom jag inte kan köra nån träning för överkroppen och inte heller pws eller jogg pga armen, så måste jag hitta på nåt annat. 
Fem olika övningar tre dagar i veckan i fem veckor. Sen ska röven vara tight. Man tackar. Är det nåt jag vill ha i bra form så är det min rumpa. Det ärli min stolthet. Hehe. Faktiskt det enda som jag alltid varit nöjd med på min kropp. Så. Dag ett idag. 

Armen? Jo men det är väl oförändrat. Sjukgymnasten idag sa att jag inte hade några restriktioner. ?!?! Talade med pappa sen som tyckte det lät väldigt konstigt och ville att jag skulle höra av mig till min doktor direkt istället. Så jag håller mig fortsatt lugn tills jag vet. Förbandet är borta och ortosen tillbaka. Skönt. 
Hittat några fina kort idag också. 
Pappsen! 
Oh syrran. Hehe! Så söt! 
Farmor och mormor. Så fina!

Nu börjar det kännas som att en flytt är på gång. 
Först tänkte jag att jag skulle vänta med ljusstakar, gardiner och sånt, men vad fan ska jag vänta på? Det är väl bara att göra. Allt ska ju ner och ju dörr desto bättre. Det blir alltid en massa stress på slutet så likavarmt att köra. Trivseln är ju ändå sådär när det står kartonger överallt. 
Nu kommer en ny serie som jag vill se. Shades of Blue med bla Jennifer Lopez. Typ den vackraste kvinnan på jorden! 
💙

Kommentera

Publiceras ej