Jag är liksom inte sjuk, men inte frisk heller. Nyser i skov, fem-sju nysningar efter varandra typ två ggr i timmen. Frusen, lätt lätt huvudvärk och hosta. Men samtidigt, glad, rastlös, "spring" i benen och vill bara göra nåt. Försökte sova men låg typ och spelade spel i stället. :-) Så konstigt. 

Hasar omkring i mina älskade pyjamasbrallor och en urtvättad tisha. 
Och apropå tisha. Just den här, som typ var ful och urtvättad redan när jag köpte den, hade jag på mig nångång när jag var hemma hos en barndomskompis på typ sändagshäng. Med svara tights till. Kan det bli fulare. Ha ha.  Dagen efter skulle jag gå på röda mattan på nån premiär och jag visste inte bad jag skulle ha på mig. "Men du kan väl ha det där?" Ha ha ha ha!!! Alltså helt seriöst så tyckte hon att jag skulle gå dit i en urtvättad grå Madonna-tisha och ett par svarta tights. Ja vad ska man säga. Det är tur att vi är olika, eller? 

Hittade den vackraste bilden jag nånsin sett. 
Snövit med afro. Så underbar och fantastiskt. Tycker ni inte? 

Funderar på om jag ska åla hem nästa helg. Fick en inbjudan till nåt event nyss som man kanske ska gå på.. Bingan  som håller i rodret och då brukar det alltid bli bra. Känns som att set är läge att åka hem ändå. Det varbölden snart en månad sen sist. Och målet bar att åka hem en gång i månaden. 💙
Ok. Sjuk. Jag fick för mig att jag hade haft effekt av den där tabletten så jag snörade på mig dojorna och drog ut. 
Tänkte att en pw är bättre än jogg men tji fick jag! Efter femtio meter ungefär höll jag på att hosta upp lungorna. Men jag gav mig inte. Höll ut i tjugofem minuter, men sen gick det inte mer. Bara att se sig besegrad. Flåsade som en idiot efter att ha åkt hiss upp hit. Ha ha. Så efter en dusch så var det bara att bädda ner sig. 
Till lunch/middag blev det strimlad lövbiff och mixade grönsaker  som jag wokade efter att de fått ligga i en marinad en stund. 
Blev tyvärr ganska smaklöst. Eller så är det för att jag inte känner någon smak. 
Nu ska jag bara ligga här i sängen, lyssna på podd, kolla nån serie kanske och BLI FRISK! 
Målet är att vara på benen i full styrka på onsdag. Kämpa! 💙
Ok. Upptäckte precis att en kollega och (trodde jag) vän, har plockat bort mig från FB. Men vem gör så?! Min kompis Sara gjorde det för några månader sen, tog bort mig när hon blev sur på mig. Sen när hon slutat vara sur så ville hon adda mig igen. Ehh... Nej. Men alltså den här som gjort det nu, Catarina. Det är en kvinna på 48 bast. Hon har varit lite herre på täppan på jobbet och så när jag började så tror jag att hon kände sig hotad och att hon fick lite konkurrens. Alltså på så sätt att jag också är en stark person som hörs och som folk lyssnar på och dras till. Vi har hängt och varit ute tillsammans och så, men så hände nåt på nån fest. Hon skällde ut mig och jag trodde att det  berodde på att hon var dyngrak, men när jag frontade henne på jobbet sen, med glimten i ögat, så gick hon till attack direkt. Sen har jag märkt hur det bara har eskalerat. Ni vet, "snacka lite för högt när jag kommer nära så att jag ska höra men ändå inte" typ. Tönt. Och pinsamt. På fredag är vi ett litet gäng, typ sex pers som ska ses på aw. Hon är en av dem. Kan bli märklig stämning då om hon inte ska snacka med mig... 

Gled ner i mjukisar (VEM köper en sån här dress?! Och VEM använder den i ett helt set?!) till Apoteket och köpte allergitabletter. 
Poppade en för en timme sen och ännu har inget hänt. Fan. Jag ger det en timme till. Har druckit en och en halv liter ingefärsvatten och hällt i mig en smoothie på grönkål, blåbär, ingefära och kiwi. Mer C-vitamin än så kan det ju knappast bli. Kämpa! Klockan tretton är tiden då jag ska jogga. Det ska hända. Det måste hända. Jag får fan inte tappa det här nu. Jag har en plan med mitt joggande och att bli sjuk ingår inte i den. 💙