En liten uppdatering. Jag ligger kvar framför tv:n. Här har jag legat i princip sedan jag kom hem. Armen känns helt ok. Jag fick ett litet litet smärtgenombrott för några timmar sedan men då hade jag fått med mig några extra starka tabletter som jag poppade med god effekt och nu har precis tagit två inför natten.
Under operationen la doktorn en blockad, typ som en bedömning, som kunde sitta i upp till 24 timmar men när den släpper så varnade han för att det kunde göra väldigt ont, så jag fick med mig ett gäng smärtlindrande av det lite starkare sorten som jag kunde möta upp med då. Har varit med om det en gång förut och fy faan va ont jag hade då. Det är dessutom sjukt svårt att häva smärtan när man redan har fått ett genombrott så egentligen ska man ta nästa dos lite tidigare men det är ju inte så lätt när man sover.. Kanske får ställa klockan för att inte missa det. Ja ja. 

Har alltid hatat mina händer utan nagellack, så jag passade på att lacka dem medan bedövningen satt kvar. 
Nu känner jag mig som mig själv igen. 
Nu kollar jag på Robocop med Joel Kinnaman. 
Har inte sett den förut men jag gillar ju den typen av filmer jag så jag tror att jag tycker att den är bra. Dessutom är han ju så sjukt jävla snygg så att det gör ju ingenting att titta på den även om den inte skulle är bra. ;-)
Kom på lite tidigare idag när jag insåg att jag verkligen inte kan använda min högerhand nu, att jag ju kan skriva typ alla text, mail och här nu på bloggen med mikrofonen istället så jag bara pratar in allt. Men hur smart?! Haha helt sjukt att jag inte har kommit på det här förut. Det har ju varit så jävla jobbigt att använda vänster hand. Nio månader senare liksom..! Hehe. 

Nu ska jag kolla klart på filmen sen ska jag krypa ner i bingen. Night my darlings! 💙
PS. Sov så sjukt skönt för övrigt under narkosen och när hon väckte mig på uppis så vill jag inte alls vakna. Jag drömde om Märta och Agnes för det var sista jag tänkte på innan jag blev sövd.  Det var en helt fantastisk dröm, gosig liksom, som man aldrig vill vakna upp ifrån. Fast gjorde ju så nu hoppas jag att jag får sova gott inatt istället.Japp! Jag mår oförskämt bra måste jag säga. 
Nästan som att jag inte har gjort nån operation. 
Tog en taxi hem och har fått i mig lite lunch. 
Blev en enkel lösning. Det här med att jag skulle förbereda och laga en massa mat.. Det glömde jag tydligen bort igår. Hade vart skönt om det hade funnits nu..
Har placerat mig på soffan med armen på en kudde och tänkte plöja Snabba Cash II och Livet Deluxe som TiVo spelat in. Känner mig lite snurrig, så jag lär väl somna en skvätt tänker jag. 
Drack fyra (!!) koppar kaffe efter op och ändå vill jag ha mer. 
Känns som att jag inte sett mat eller dryck på evigheter. Åt ju senast igår em vid fem, så det är några timmar. T.o.m den inplastade ostmackan var den godaste jag nånsin ätit. He he! 

Jag har lite svårt att röra fingrarna på den opererade handen, men antar att det är bedövningen som sitter i. Doktorn var mycket nöjd med resultatet. Det var tydligen den där TFCC-skadan som var den första diagnosen jag fick. Han hade lagat den och sen rensat bort nån inflammation som fanns på ett annat ställe. Sen hittade han ytterligare en ledbandsskada, men den fick vara eftersom jag inte haft några besvär från den. Jag fick dessutom en kortisoninjektion vid armbågen i nån nerv (?) som tydligen skulle hjälpa ytterligare. Så. Nu är jag sjukskriven sex veckor till, sen ska jag vara på banan igen. Jiiihaaa!! 💙
Då var det klart! 
Mår som en prinsessa! 
Klickar in sen. 💙