Hej på er!
Fredag idag. Tjohoo va härligt! Med undantag för tandvärken då förstås. Det här med akuttandvård i Gbg innebär, "du är välkommen på måndag klockan 14.40." Jaha, tack så mycket men tills dess så har jag dragit ut tanden själv. Idioter. Så jag antar att jag får härda ut. 

Har precis ätit lunch. Samma som igår. 
Så sjukt gott. 
Med och utan kokos/pumpa och solroskärnor på toppen. 

Promenerade ner till Ica och köpte lite gott till kvällen. För att ducka de här attackerna med sug som kommer nu eftersom jag har slarvat, så köpte jag på mig på lite goda ostar och char...äh men va faan! Jag köpte ju inga charkisar. Helvete. Jag stod i delidisken och kollade på vad jag skulle ha och så ringde det och då tappade jag koncentrationen och promenerade ut när jag var klar. Fan också. Aja. Ostar, vindruvor och vin blir det då till Let's Dance. Det duger bra det också. 
Nu ska jag svepa en kaffe och lägga mig på höger sida. Ja alltså ni får ursäkta men jag är förstoppad (man blir det av Citodon) och då kan det underlätta för tarmarnas naturliga rörelser om man ligger på höger sida. Och kaffe, well.. Det har väl effekt på alla ;-) 

Ett härligt vårtecken! 
Man blir så glad av vårblommorna som poppar upp ur jorden. Man har liksom bara gått i nåt halvår nu och väntat på att allt det svartvita ska skifta till färg så när det gör det blir man lycklig ända in i själen! 

Ja men så kan jag också berätta för er att det inte bara är dåligt att jag har tappat det när det kommer till maten för om jag som nu bara tappar det litegrann, alltså inte så lång tid, så går jag endast upp ett eller möjligtvis ett och ett halvt trivselkilo och de sätter sig alltid på brösten så att de blir sådär fluffiga, runda, gosiga och härliga. Ha ha! Det är enda gången jag gillar mina bröst, men problemet är att jag aldrig stannar på just den här vikten. Jag skenar antingen vidare och blir tjock och då hamnar det på fler ställen, eller så stramar jag åt "för mycket" och blir smal igen och då försvinner de igen. 
Jag ska pw:a idag. Första på evigheter. Känner mig ganska frisk nu så det borde vara lugnt. Man vill bara vara ute i det underbara vädret. 💙

Kommentera

Publiceras ej