Just nu handlar ALLT om att inte norpa ur den här skålen! 
Fy faan alltså. Karaktär. Det doftar ljuvligt och de små rosa svamparna och pollysarna..!! Mm mm mmm! Men jag ska icke falla för det! Jag kände när jag satt där ute förut att det var en liten ring som letade sig över byxlinningen. Not ok! Har slarvat några dagar och vips. Slut med det nu. 
Första påskkärringen har ringt på. 
Lite tidigt kan jag tycka, klockan två liksom, vem är hemma då, men jag var ju beredd. Däremot ser jag nog gärna att syrran kommer hem och tar över ansvaret för det här sen. :-) 

Det blev ingen lunch. Alla jobbade eller var upptagna, så jag satt kvar ute på altanen tills jag höll på att frysa ihjäl. Då gick jag ner och la mig under täcket och somnade såklart. Vaknade av ett ryck. Obehaglig känsla det där. Mitt rum där nere, grottan, har ju inte fått det namnet för intet. Kolsvart, inga fönster, ljudisolerat och svalt. Man sover som en död. Om ingen väckte en, eller om man inte vaknade av att man typ var kissnödig så skulle man lätt kunna dygna där nere. 

Tack som frågar, men herpesen är på bättringsvägen tror jag. :-) Det blir i alla fall inte värre. Tanden svarade bra på antibiotikan så det gör inte ont längre. Så snart så. Då är tanten hel och ren igen! Ska bli skönt slippa några av alla piller också. Känner mig typ radioaktiv. 

Nu ska jag fortsätta med den här boken. 
Hittade den nere i "pojkrummet". Den verkar väldigt bra. 💙

Kommentera

Publiceras ej