Det är ju ändå jävla skönt att komma "hem". Till sina egna saker, egna säng, soffa, slippa leva ur resväska.. Ja ni fattar. Resan gick som på räls, (Trrrrtshhh!! GÖTEBORG!!) Ha ha. Så jävla tråkig. Nä men allt gick smidigt. Direkt från tåget på spårvagnen som rullade in exakt när jag kom och sen på bussen som jag fick vänta på exakt en minut. Så från dörr till dörr tig det ganska precis fyra timmar. Helt ok. 

Sen jag ko..... Ah ha ha ha ha!!!!! Alltså nu ringde de precis från ett produktionsbolag som castar för Bachelor. De ville träffa mig. Ha ha!! "Femton år senare" typ. Ha ha!! Visserligen så var han sjukt snygg den där Sebastian som är Bachelorn, men hela det här med tv-grejen alltså. Njae. 
Ja men sen jag kom hem har jag hunnit packa upp väskan, tvättat två maskiner, betalat räkningarna (Jiiihaaa! I tid va?!) ätit lite, släpat upp en ordentlig hög med flyttkartonger, kompletteringshandlat och nu sitter jag med benen upp och sippar på en kaffe. Innan dagen är slut ska jag hinna fixa naglarna, göra rakpermanent (tänker att det kan vara ännu svårare efter op) ta emot laddningen från MatHem, bädda rent i sängen, och kolla ikapp det TiVo har spelat in. Så det är väl bäst man sätter fart!  


Kommentera

Publiceras ej