Faan alltså. Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas. De är så jävla bra mina chefer. Grymma! Vad man än säger eller gör, så får man positiv och ärlig feedback tillbaka. Nu kom jag ju i princip in för att säga upp mig (det har jag inte gjort) men möttes ändå av ett leende och råd, tips, pepp och stött istället för ett typ fuck you för att du drar efter allt som vi har gjort för dig. Älskart. Så. Jag kommer alltså att fortsätta vara anställd, även om jag flyttar hem, tills jag vet vad som händer med armen. Och det är ju för att det inte ska bli något glapp mellan sjukskrivning och ett ev nytt jobb. Så skönt! Det  blev inget fritt fall. :-) 
Nu har jag precis kommit hem och tanken var egentligen tvätt, packa, träna och förbereda så mycket som möjligt för Sthlm, men jag har en rikrigt dålig dag i min lilla arm idag, så jag får vila den och ta allt imorgon istället. Det är ju verkligen inga problem och så skönt att jag ju faktiskt har möjligheten att kunna vila.
Så jag tar mina mjukisar och lägger mig och tittar på säsong två av 24. Jag vet att House of Cards har kommit med en ny säsong, men den tänker jag spara tills efter op när jag kanske är sängliggandes på riktigt. :-) 💙

 

Kommentera

Publiceras ej