Äntligen klar! 
Har ingen aning om vad jag fått med mig, men det får bli så här nu. Fattar inte att jag blivit usel på att packa. Jag som praktiskt taget bodde i min kabinväska för ett par år sen. Man mellanlandade hemma och sen kajkade jag från stad till stad från land till land. Det var tider det! 
Jag har en grej att jag måste packa alla små saker i zipper-bags. Älskart! Man har översikt på vad som finns i och så håller man reda på alla saker. Har alltid minst fem.
 Det bästa är att ha produkterna i en sån. Inget slibb ifall läckage skulle uppstå. Smycken. Perfekt så att små örhängen inte försvinner. 
Nu är hemmet städat, all tvätt ren och inplockad, köket fixat, kylen rensad, blommorna vattnade och väskan står i hallen redo att rullas ut. Det enda som ska ner nu är produkterna och sminket, men det får jag ta i morgon. Tåget går ju nollsju så det blir tidig uppstigning. Men jag lär ju sova hela vägen så det är ok. 
Messade med syrran som är ledig imorgon så hon skulle hämta mig när jag rullar in. Så underbart!! De är en bit ut till dem och med packning hade det blivit tungt. 

Innan Parneviks och Camping Queens ska jag hinna med lite grooming tänker jag. Man vill ju vara sitt snyggaste när man rullar hem imorgon. ;-) 💙

Kommentera

Publiceras ej