Jag, Majsan, Stina, Anna och Karin håller på och försöker styra upp en tjejhelg i Stockholm. Vi tänker oss att vi ska sitta på soliga uteserveringar och bli eftermiddags-salongs på härliga bubblor, shoppa, dansa natten lång och äta långa och härliga hotellfrullar.
 Svårt dock att synka fem kalendrar och hitta en helg som passar. Jag kommer ju dessutom att flytta hem i maj och det är då vi planerar att åka. 
Herregud vad jag längtar till sommaren nu känner jag! Men i det här tempot är vi snart där. 
Fick frågan om hur det är med min arm nu. Oförändrat skulle jag nog säga. Använder jag den inte så är det ok, men om jag som idag, använder den, då får jag ont som faan. Ska bli riktigt skönt att lägga sig under kniven. Jag är dock rädd för att jag kanske lägger lite för stort hopp till att den liksom bara ska bli bra direkt efter. Det finns ju faktiskt inga garantier och min doktor har ju ändå sagt 14 veckors rehab efter op. Aja. 

Nu måste jag kolla på Parneviks. Hej. 💙
Ja men just det! Kolla på den här stjärnan då!
 Märta. Har tagit privatlektion på snowboard och susar nu fram. Älsklingen! #barasexår

Ber om ursäkt för ett rörigt inlägg. Det har tagit mig närmare två timmar att skriva. Blivit avbruten av både samtal och text och så kollar jag ju på tv samtidigt :-) 

Kommentera

Publiceras ej