God morgon vänner!
Sovit som en prinsessa i natt. Det måste vara Sthlmslufuften (hehe) för jag känner mig så harmonisk. Somnar lugnt utan problem, sover natten igenom och vaknar utvilad och pigg. Ja ok, inte idag då för nån gång under skönhetssömnen så slog en förkylning till. Vaknade med rinnande näsa och rinnande ögon och skrovlig hals. Jag fick en sån där nysattack som liksom aldrig tar slut och som ruskar om hela systemet. :-) Jag kan inte alls vara sjuk! Vi ska ju ha Mellofest ikväll. Och sen gå ut på stan och steppa. Så nu dricker jag kaffe och MÄNGDER med ingefärsvatten. Syrran hade ingen färsk ingefära så det fick bli torkad, men det är ju säkert bättre än inget. Och så vila, vila, vila! 
Det är ju så typiskt att man ska bli sjuk just när man har nåt inbokat. Men det är väl mina små loppor Märta och Agnes tänker jag. Agnes frågade mig varje gång innan vi pussas, "moster, har vi samma baciller?" Ha ha! Ja nu har vi det älskade trollunge! Säkert nåt de lärt sig på dagis. :-) 

Jag hade planer på att jogga idag. Det var några dagar sen. Men det blir det inget av med. En promenad kanske. Måste messa värdinnan för kvällen nu och flagga för mitt tillstånd. Men jah kommer inte under några som helst omständigheter cancla. Kanske utgången men inte eventet. 💙

Kommentera

Publiceras ej