Så mycket bättre i armen! Poppade två Citodon, försvann in i dimman och nu känner jag inte av den alls. Underbart. Så jag har hunnit med både tvätt och påbörjat min packning. Så jävla svårt när man inte vet hur länge man ska vara hemma eller vad som händer. På lördag vet jag i alla fall att det blir Mellofest med glittertema så då måste jag ha kläder till det. Sen kan jag tänka mig att det blir en del vinglas på stan också. Folk brukar vilja passa på när man är hemma. Träningskläder, en miljon olika skor, flera jackor. Ja men ni fattar. Kommer vara som en packåsna. :-) 
Nu har jag äntligen fått tummen ur och gått igenom lite kvitton och annat också som jag inte orkat med förut. Så skönt när jag styr upp sånt där. Dragit iväg mail som legat och väntat. Bockat av liksom. 
Jag kommer typ in i nån slags andra andning så här på kvällen och då kan jag få ett sånt där ryck och göra massa "måsten." Nu ska jag dock snart borsta nätterna och gå och lägga mig. Ska ära frukost med brudarna imorgon så jag ska väl upp i hyfsad tid tänker jag. 💙

Kommentera

Publiceras ej