Japp! Jag mår oförskämt bra måste jag säga. 
Nästan som att jag inte har gjort nån operation. 
Tog en taxi hem och har fått i mig lite lunch. 
Blev en enkel lösning. Det här med att jag skulle förbereda och laga en massa mat.. Det glömde jag tydligen bort igår. Hade vart skönt om det hade funnits nu..
Har placerat mig på soffan med armen på en kudde och tänkte plöja Snabba Cash II och Livet Deluxe som TiVo spelat in. Känner mig lite snurrig, så jag lär väl somna en skvätt tänker jag. 
Drack fyra (!!) koppar kaffe efter op och ändå vill jag ha mer. 
Känns som att jag inte sett mat eller dryck på evigheter. Åt ju senast igår em vid fem, så det är några timmar. T.o.m den inplastade ostmackan var den godaste jag nånsin ätit. He he! 

Jag har lite svårt att röra fingrarna på den opererade handen, men antar att det är bedövningen som sitter i. Doktorn var mycket nöjd med resultatet. Det var tydligen den där TFCC-skadan som var den första diagnosen jag fick. Han hade lagat den och sen rensat bort nån inflammation som fanns på ett annat ställe. Sen hittade han ytterligare en ledbandsskada, men den fick vara eftersom jag inte haft några besvär från den. Jag fick dessutom en kortisoninjektion vid armbågen i nån nerv (?) som tydligen skulle hjälpa ytterligare. Så. Nu är jag sjukskriven sex veckor till, sen ska jag vara på banan igen. Jiiihaaa!! 💙

Kommentera

Publiceras ej