Ha ha ha! Här händer det grejer! Konstigt, äckligt men samtidigt så jävla härligt! Jag känner mig ren, fri, lätt!! Det är snart dags för andra dosen men jag undrar  om det kan finnas nåt kvar nu..! Känns som att hjärta, lever och lungor har följt med på vägen också. He he. Ja alltså ni får ursäkta detaljer här men jag tycker det här är så jävla fantastiskt så jag liksom bara måste dela de med er. Och jag kan säga att ALLA borde rensa ur pipesen ibland! Tänk på alla gifter som vi får i oss som liksom bara ligger kvar och gror där nere i systemet. Man försöker äta nyttigt och tänka på att äta rent osv, men så har man tarmarna fulla av gammat ruttet sen flera månader tillbaka. År kanske. För allt kommer ju aldrig ut. Ni hör ju. Ingen vill väl gå runt med ett år gammalt kött blandat med nån sladdrig ost och lite seg pizzadeg i tarmarna. Ut med skiten. Just do it! 

Valde fel dag dock för min lilla detox för det är sånt jäva hållkäften-väder ute som jag nu bara får betrakta från fönstren. Det är verkligen som det stod. "Se till att ha nära till en toalett, det kan komma när som helst". Ha ha! 
Läste att det hade varit nån cyberattack igår?! Märkte inte av nåt alls. Jag hatar när jag missar sånna där viktiga händelser för att jag är ute och roar mig istället. Det som hände i Paris, då satt jag, pappa och Marie och vinade på ett hotellrum. Fick veta dagen efter. Inte ok. Jag vill vara up to date och är noga med att kolla på nyhetssändningar både på morgonen och på kvällen. Sen klickar jag in på Bladet några gånger under dagen för att läsa rubrikerna. Viktigt. 
Man fick äta enligt ett visst schema som stod med i bipacksedeln och jag följde det även fast jag inte ska göra nån undersökning. Så lunchen blev kokta morötter och vitkål som jag mixade med en klick smör och buljong som enda krydda. Några tärningar kall kassler (man fick äta 75g) och så sprinklade jag pumpa och solroskärnor och lite linfrö över för att få i mig fibrer. Nu är planen att jag ska försöka äta så rent som möjligt efter det här. Gröna grönsaker, inte så mycket rött kött, massor av fisk osv. Vi får se hur läge det håller men osvsett så känns det bra att börja om på ny kula! 

Ok. Då var det dags igen ;-)  💙

Kommentera

Publiceras ej