Vilken jävla härlig dag vi har haft idag! Är det så att gammal kärlek aldrig rostar tro... Jag förträngde helt att jag är dödssjuk och har bara njutit av bästa sällskapet, god mat, häng, stros på stan och massa hångel ;-) När jag kom hem var det som att släppa ur luften ur en ballong. Helt slut!! Nu ligger jag på soffan under Agnes duntäcke och frossar. Men SÅ värt! <3 Vi kommer inte att ses nu på ett tag, han reser mycket i jobbet och jag måste ju ner till Gbg snart igen så vi får passa på när vi kan. Idag var enda dagen. Han åker till NYC imorgon. 
Jag ser för jävlig ut så det blir ingen bild. 
Jag kom dock på när vi synkade våra kalendrar förut att jag kanske blir kvar här uppe ett tag till. Syrran & co kommer hem på lördag tror jag och tills dess har jag ju ett ansvar över familjens hus och två gnagare. ;-) 
Sen har jag ett läkarbesök här i stan onsdag morgon nästa vecka och det känns lite meningslöst att åka fram och tillbaka. Men samtidigt så kanske jag skulle behöva byta ut vinterkläderna mot vårkläder om jag ska stanna. Kanske blir en tvådagars ner igen ändå. Vi får se. Jag orkar inte rikrigt tänka på det nu känner jag. Nu ska jag vila så att jag orkar med morgondagen. Jag ska vara alert, representativ och prestera i tre timmar (!!) Just nu känns det som en omöjlighet. Kämpa! 💙

Kommentera

Publiceras ej