Morning cyberfriends! 
Här ligger jag på dödsbädden. A men alltså det känns så. Jag har fått en riktig jävla mancold. Det blev absolut ingen utgång för oss igår. Jag höll mig på benen till strax före ett, men sen var det tack och god natt. 


Det var bara Gert och jag. Ha ha! Jag trodde att hon skulle ställa till med en stor baluns, men så var det alltså inte. Mysigt ändå. :-) 

Vi åt hennes magiskt goda laxpaj som dagen till ära gjordes på lchf-vis på min begäran. Till det en krispig sallad och så noblesse och kaffe till dessert. Mängder av rödvin och sangria slank ju ner också förstås. 
Jag sov kvar och när jag vaknade i morse kändes det som om jag hade blivit överkörd av en ångvält. Fy faan. Jag rafsade ihop mina prylar och satte mig i bilen och körde hem. Säkert inte helt nykter.. Tog svängen förbi Ica och bunkrade upp med ingefära och mera tabletter.
Detta är vad som håller mg uppe. 
Så idag blir det strikt planläge. Imorgon ska jag äntligen få hångla med min darling och då är det ju sådär charmigt att komma med svininfluensan. ;-) Och på tisdag har jag ett viktigt möte somjag  måste vara skärpt och alert inför. 

Ja men då vet ni var ni har mig. 💙
PS. HELT fel låt vann igår. 

Kommentera

Publiceras ej