Nu sitter jag på älskade Joe & The Juice. (På Odenplan, visste inte att de fanns här)  Som alltid en Spicy Tuna och en Sex Me Up. 
Så gott! 
Intervjun tidigare idag gick ju bra. Det var dock inte riktigt vad jag hade tänkt mig så jag ska höra av mig till dem i eftermiddag och meddela mitt beslut. Tack, men mej tack. :-)

Fan vad jag njuter av att vara hemma! Jag älskar att bara gå omkring här i hoodsen och vara. Jag ska gå ner mot min lägenhet sen och "känna in" stämningen. Snart är jag ju tillbaka här. På riktigt. 

Jag ska hämta Agnes på dagis klockan femton och det tar ju nästan en timme att ta sig ut kommunalt så jag kan inte hänga runt allt för länge. Nån timme till bara. Jag skulle ju ha ätit lunch med Ida idag egentligen men hon var tvungen att jobba så henne får jag se nästa vecka istället. Kakan landade precis på Las Palmas men skulle komma tillbaka imorgon, så henne kommer jag att få ses då. Alla andra jobbar också så därför blev det ensamlunch. Men det gör mig ingenting alls. Jag njuter lika mycket ändå. :-) 

Nu måste jag ringa Janne och kolla läget. 💙

 

Kommentera

Publiceras ej