Söndag. Bästa dagen! Jag börjar min med en tarmrengöring. Ha ha! Jo men faktiskt. Ja men så här. Jag har alltid tyckt att det är så jävla äckligt när man tänker på vad som faktiskt finns i tarmarna. Hur mycket gammalt skit som ligger kvar och bara ruttnar. I tarmfickor och sådär. Vidrigt. Ibland kan jag få känslan av att jag har typ ett kilo dött rött kött inuti mig. Alltså det är så jävla sunkigt så jag dör. I alla fall. Igår mötte jag ju upp brudarna på drinks och middag och då var det en av dem som hade gjort en tarmrengöring. Hon kände precis som jag och bestämt sig för att göra en sån och var såå nöjd. Hon hade köpt nåt te som hon hade druckit på nåt speciellt sätt och sen satte det ifrån. Jag blev ju såklart superpeppad och så kom jag på att jag, sen jag skulle göra en sån där koloskopi som aldrig blev av, hade ett preparat kvar som jag fick utskrivet inför den. 
Så. För en stund sen svepte jag första glaset. 
Det kan tydligen hända när som helst nu och det stod att det kan vara bra att ha nära till en toalett. Ha ha! 

Igår var supertrevligt! 

Vi var på Barabicu.(tror det stavas så, orkar inte googla) Eftersom min mage är som den är, så tog jag bara en liten förrätt. Grillad kronärtskocka, friterad getost, med nån krispig sallad och lite olika dressingar. Så gott och perfekt storlek. 
De andra gick loss på lamm. 
Till förrätt delade vi på en planka med nachos och egen-blandad guacamole. 
Trevligt sätt att servera den på. 
Sen gick vi vidare till Magnus & Magnus och tog några drinkar till. 
Den röda tråden genom hela kvällen var dålig service. Usel faktiskt. Jag tror inte att jag har varit på ett enda ställe i den här stan som kan det här med service. Orkar inte dra hela grejen, men vi var rätt missnöjda när vi gick. Från båda ställena. 
Idag händer det inte mycket. Jag måste ju "ha nära till en toalett" så jag lär ju vara hemma hela dan. Ha ha! Får plöja vidare på 24. Snart klar med säsong tre. Det finns åtta(!!) Sen ska jag gå igenom packningen en gång till. Behöver kanske slänga i en maskin tvätt också så det är klart till tisdag. 

Ja men dåså. Hoppas ni får en fantastiskt söndag! 💙

Kommentera

Publiceras ej