God eftermiddag!

Ledsen att jag inte klickade in här igår. Tiden räckte inte riktigt till. 
Vi vaknade upp till ett strålande vackert Norrtälje! 
Dock var det iskalla vindar som blåste, så det var inte alls så skönt som det såg ut. 
Vår plan var att vi skulle till en lekpark, men det gick inte eftersom tjejerna bara hade tunna kläder, så då kom moster på att det nog fanns ett lekland som vi kunde åka till. 
Agnes tyckte att det luktade hundbajs i morfars nya bil. :-) 
De hade öppet och var helt tomt. Ett annat barn var där, annars hade vi stället för oss själva. Så skönt! Lekland är ju annars inte ett ställe man gärna hänger på frivilligt. 


Tjejerna gillade det, men jag och pappa tyckte att det var det sunkigaste stället vi någonsin varit på. Det kändes som att de fått massa gamla möbler och skit som de bara slängt in lite random och resten hade de fyndat på loppis, typ. Kan bara tänka mig vad som kröp omkring där uppe. Pappa ville inte ens ta av sig skorna. He he. Men det var ju för flickornas skull, så det var bara att bita ihop. 

Efter lek, lunch hemma, konsert med Märta som lärde sig spela piano, så var det dags att åka hem. 


Tjejerna var överladdade eftersom vi skulle åka buss och en sån där dubbeldäckare som de kör mellan Sthlm och Norrtan. 
Vi hade bestämt att vi skulle sitta högst upp längst fram så vi var på plats i tid. Dock satt det redan en unge där med sina föräldrar och väntade  som säkert hade samma tanke, men jag trängde mig helt enkelt före dem för att undvika ett smärre krig om vi inte hade fått våra platser. :-) 
Lycka!
Efter tio min slocknade båda. He he. 

Idag vaknade jag halv tolv (?!) (Den här grottan alltså) med en jävla huvudvärk. Efter en Ipren, två koppar kaffe och massa vatten, så känns det bättre, så nu ska jag hoppa i träningskläderna och ge mig ut på en liten prommis. Pappa kommer snart hit så får vi en eftermiddag med tjejerna här. 

Min plan var egentligen lunch i stan, men den blev uppskjuten till imorgon. Later! 💙

Kommentera

Publiceras ej