Eftersom det är högst oklart hur jag kommer att må efter operationen på torsdag, (tänker då främst på smärta) så har jag nu sett till att göra alla inköp av allt som jag kan tänkas behöva ha hemma. Det sista som stod på listan, var att fylla på skåpen, så nu har jag precis klickat iväg en beställning till "MatHem som levereras imorgon eftermiddag när jag anländer med tåget. Så smidigt! 
Det enda jag har kvar att göra är att gå till Apoteket och hämta ut smärtis samt den där vidriga descutanen som jag måste duscha med innan op. Sen är jag redo för 14 veckors konvalescens. He he. Riktigt så illa får vi väl hoppas på att det inte blir. Men nån vecka i alla fall. 

Jag ligger sen länge nerbäddad i sängen. Höll mig vaken första halvlek, sen gick ögonen klors så jag bestämde mig för att gå ner. Dock kom jag ju på det här med handlingen precis innan jag skulle duna in, så nu är jag lite pigg igen. Men jag somnar nog snart. Har gått och lagt mig och somnat nio varenda kväll här. Ser för övrigt fram emot att få sova på tåget imorgon också. Sova är det nya svarta för mig, tydligen. :-) 💙

Kommentera

Publiceras ej