När man har skrivit ett AS-långt inlägg som plötsligt bara försvinner. Jag blir fan galen! 

Något har hänt med mina ögon. Jag har alltid haft lite halvtaskig syn och använt glasögon och linser, men jag har absolut klarat mig utan. Det har varit jobbigt när jag kört bil eller kollar på tv typ. Och läser men jag har ju inte varit blind, om man säger så. Det är jag nu. Jag märkte i lördags när vi var ute att jag inte kunde läsa menyerna. Jag såg verkligen inte vad det stod. Tjejerna fick läsa åt mig. Jag tänkte inte så mycket mer på det då, (ahhh JÄVLAR vad bra New Yokr Grove, med Ace Frehly är!! Har den i lurarna) men idag...! Plötsligt ser jag inte ett skit. Ja alltså det blev inte helt svart, men jag märkte att jag tänkte på att det var jobbigt och liksom suddigt. Jag kan få så ibland när jag är trött och då får jag sätta på mig glasögonen. Det gjorde jag nu med, men det hjälpte inte. Jag har två par, och de ena, som jag inte ser klok ut i, jag vet! De har alltid varit alldeles för starka, som förstoringsglas typ, och så mina vanliga som funkar utmärkt. Nu ser jag perfekt med flaskottnarna.(!!) Alltså vad är det som har hänt?! Jävla snabb utveckling för veckan innan jag drog till Sthlm hade jag dem på mig och då blev jag alldeles snurrig för att de var för starka. Läskigt...
Återanvänder en gammal bild. 
Nåt annat som är läskigt är att detta som dök upp i mitt ansikte idag. 
Skit nu i att jag är osminkad och flottig. Det är grejen vid ögonbrynet vi fokar på. 
Jag är helt säker på att jag inte hade det igår. Vad fan är det för nåt?! Det liksom sticks lite i det, men kliar inte. Ska till världens bästa hudläkare på onsdag för att kolla statusen på min lupus, så då kan jag ju kolla det här samtidigt. Jag vet att min medicin jag äter för den påverkar synen också, så jag kan ju ta det med henne då med. Konstigt i och för sig att det skulle hända nu. Har käkat dem sen 06. 

Har jag berättat hur mycket jag älskar att städa? Alltså verkligen ÄLSKAR. Det ger mig sån ro och lugn. Skura, dammsuga, torka, damma, fixa, dona, rodda och organisera. Underbart! Förra veckan när jag var hos syrran gjorde jag ett ryck i deras hus. Direkt när de hade åkt till fjällen drog jag till Ica och köpte upp mig på hanskar, trasor och svampar sen satte jag igång. Lite mer än fem timmar tog det! Men herregud vad jag njöt. Känslan när det blir rent och ordning är oslagbar. Kanske ska starta städfirma ;-) He he. 
Precis som alla har hemma, (jag har en walk-in) så har de ett kaosrum i huset. Där liksom inga regler gäller. Man får kasta in vad som helst och det liksom bara är så. Före och efter. 

Jag ryser när jag ser det där. Så jävla härligt! 

Innan jag började om på det här inlägget, gned jag in en klubba och kastade in i ugnen. Jag blandade ihop smör, vitlök, timjan, salt o peppar, ingefära och lite chili till ett mojs som jag sen fyllde den med. Jag kletade även in utsidan för att få smak överallt. 
Det är så jävla vidrigt med rå kyckling så jag kan OMÖJLIGT ta i dem med bara händerna, så det är alltid handskar på när man måste hantera de små rackarna. Kyckling och filmjölk, det klarar jag inte att få på händerna. Urk. 

Ok. Nu hoppas vi att det här funkar! 💙


Kommentera

Publiceras ej